Lenny Kravitz знову у Києві

ticketsbox.com
Автор:
ticketsbox.com
25 травня 2020

Якщо уявити весь музичний світ у вигляді фуршетного столу, то Lenny Kravitz виявився б вишуканою стравою від шефа, можливо, навіть із молекулярної кухні. Такий собі елітний десерт із багатьох компонентів, від якого отримуєш неймовірну насолоду. Варто скуштувати лише раз.

Lenny Kravitz знову у Києві

Lenny Kravitz: Тут, щоб кохати

Влітку, 13 червня 2020 року увесь київський Палац Спорту співатиме в унісон улюблені пісні разом Lenny Kravitz. У рамках світового туру “Here to Love” виконавець представить глядачам свою останню збірку “Raise Vibration” та обіцяє унікальне шоу високого класу. Знаючи, наскільки імпозантний цей артист, сумніватися у його словах немає причин.

Купити квитки на концерт Lenny Kravitz можна прямо зараз, не встаючи з місця. Онлайн ресурси значно спростили процедуру придбання квитків. До того ж їх не потрібно роздруковувати. Для того, щоб попасти на концерт, достатньо показати отриманий файл для сканування перед входом. 
 

Стиль виконання Lenny Kravitz

Критики й до сьогодні не можуть визначитися та віднести творчість Lenny Kravitz до певного музичного жанру. Він, наче парфумер, додає до своєї творчості різноманітні компоненти, щоб потім отримати ідеальну композицію.

Слідуючи словам свого дідуся, який ще маленькому Ленні казав: “Завжди слухайся свого серця і роби так, як воно тобі підказує”, артист так і йде по життю. Він вирішив у своїй творчості залишити все, що так полюбляє: і джазові ритми

Pyc0KVbLcSw4sookNGEn-J6HAb-wmqrIWT2jUE2naokix4a4NJluWnjWRVeLU5EZOxrNKVywBf_UWTq3SfCcGrTDRDF6QUJ5HIG98054m3gm1YamLh947x0L79DtmMQhcSAiwKEi

Нью-Йорка, і драйвові рок-н-рольні мелодії Лос Анджелесу.

На самому початку своєї кар’єри  пісні Lenny Kravitz спеціалісти декількох лейблів назвали чимось середнім між “білою” та “афро-американською” музикою. А якою ж мала бути творчість артиста, адже в його жилах біжить кров єврея з України та урожениці Багам  з Брукліну? У цьому ж і є вся суть самого Ленні - поєднання непоєднуваного. 

Взявши слова дідуся за життєве кредо, хлопець не здався і завдяки своєму завзяттю, наполегливості та таланту ми маємо такі світові хіти як:

  • Fly Away
  • I belong to You
  • Low
  • Believe in Me
  • Again та інші.

Окрім унікального та неповторної музичної творчості, Lenny Kravitz також має декілька кіноролей. Його акторську гру можна оцінити у фільмах “Зразковий самець”, “Голодні ігри” (перша та друга частини), “Дворецький”.

Якби Lenny Kravitz здався одразу або зробив так, як від нього вимагали фахівці з самого початку, то, можливо, ми б мали пересічного музиканта, а не володаря чотирьох премій Греммі в якості кращого рок-співака.

Якби Lenny Kravitz не був самим собою, ми б не мали такої яскравої мізичної зірки. Погодьтесь, в житті дуже важливо слухати себе та своє серце.
Приходьте 13 червня у Палац Спорту на концерт Lenny Kravitz, адже він Тут, щоб любити.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...