Найцікавіше про смарт телевізори

comfy.ua
Автор:
comfy.ua
11 жовтня 2023

26 липня 2023 року TCL оголосила про випуск у Європі нового телевізора 4K HDR з Google TV та Game Master. P74 запропонують із діагоналями 85 та 98 дюймів. Перші будуть доступні в серпні, другі — у вересні цього року. Dolby Vision та Dolby Atmos забезпечують приголомшливий кінематографічний досвід із динамічними зображеннями, широкою кольоровою палітрою, що наповнена понад 1 млрд відтінків та захопливим звуком. Можливе масштабування контенту з низькою якістю до 4K. А покращений ігровий досвід гарантує оптимізована пропускна здатність та автоматичне перемикання в режим геймінгу. Модель підтримує віртуальну реальність із частотою 144 Гц. Загалом цей та інші смарт телевізори https://comfy.ua/ua/flat-tvs/tv_tehnolog__smart-tv/ пропонують ще багато цікавого, про це йтиметься далі.

Найцікавіше про смарт телевізори

Розумний ТВ чи приставка: що краще

Попри те, що старий телевізор можна перетворити на розумний за допомогою приставки, краще придбати новий, якщо хочете по-справжньому відчути переваги. Smart TV — це система з одного пристрою, яка може входити в інтернет та з’єднуватися з іншими гаджетами й не вимагає втручання. Для неї потрібно менше кабелів, останні, як правило, мають комплексну процедуру оновлення, що полегшує підтримання відповідно стандартам. Смарт телевізори краще обробляють відео та пропонують вищу якість зображення.

Smart TV не потребує антени

Жах, пов’язаний із залежністю якості зображення та його наявності від грози, дощу, вітру, вимкнення струму в районі перебування вежі, не потурбує власників Smart TV. Ці телевізори працюють завдяки Wi-Fi так, як це роблять смартфони. Можна дивитися що завгодно без необхідності регулювати антену, змінюючи її напрямок у різні боки. Але, якщо ви не заплатите провайдеру за інтернет чи його вимкнуть з інших причин, дивитися можна буде лише збережений у різноманітних сховищах контент.

65141c2c0ddc4.webp

Смарт телевізором пропонують керувати без пульта

Розумним пристроєм можна управляти традиційним способом — за допомогою пульта дистанційного керування. Або скористатися одним із таких методів:

  • відправити голосову команду через вбудований у пульт мікрофон;
  • встановити відповідний застосунок на смартфон;
  • через систему «Розумний дім».

Перемикати канали, додавати або зменшувати гучність можна з будь-якої кімнати. Це сподобається тим, хто використовує пристрій для фонового шуму.

Смарт ТВ здатний замінити монітор

Під’єднайте Bluetooth-клавіатуру, мишку, системний блок і виконуйте будь-які робочі завдання. Відеозустрічі, конференції, презентації на великому екрані нададуть незабутній досвід. Полюбляєте ігри — зануртеся з головою у світ геймінгу з високою якістю зображення. Завантажте улюблене фото та встановіть на заставку. Завітайте на онлайн-ресурси, які надають зображення космосу у високій роздільній здатності та вивчайте астрономію. Інтернет-шопінг буде кращим, якщо ви зможете роздивитися найдрібніші деталі товару на фото. Читайте новини від світових видань та пости друзів у соцмережах. Переглядайте вміст смартфона на телевізорі. Читайте романи улюблених авторів.

65141c3741a08.webp

Розумний телевізор допоможе в медитації

Пристрій допоможе розслабитися та зануритися в особливий стан свідомості. Є чимало застосунків, які запропонують науково обґрунтовану інформацію та комплекс вправ для новачків і користувачів із досвідом. Встановлюйте улюблену програму для релаксації, покращуйте свій сон і психологічний стан.

Не шкодуйте гроші на новий смарт телевізор, щоб скористатися ним найцікавішим способом. Різноманіття моделей представлено на сайті Comfy.ua.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Подаруйте найкраще літо дитині з дитячим басейном
Подаруйте найкраще літо дитині з ди... Вибір басейну для дитини потребує ретельного підходу та врахування кількох важливих аспектів. У цій статті ми розглянемо...
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...