Навіщо потрібен хімічний пілінг обличчя

www.bellezza.ua
Автор:
www.bellezza.ua
24 грудня 2019

Вікова гіперпігментація, рубці після акне, нерівності після гіперкератозу і демодекозу - від цих та інших неприємних моментів дозволить надовго позбутися хімічний пілінг. Ефект після процедури, виконаної професіоналами, видно після першого сеансу. Курс процедур дозволить підвищити тонус шкіри і домогтися результатів, які можна отримати після відвідин клініки пластичної хірургії. Однак хімічний пілінг в Bellezza - це безпечна, безболісна і недорога процедура.

Навіщо потрібен хімічний пілінг обличчя

Хімічний пілінг - принцип дії процедури, переваги, види

Хімічний пілінг дозволяє видалити ороговілий шар шкіри (омертвілі клітини), який уповільнює проникнення поживних речовин в нижні шари дерми. Нерівний колір обличчя, в'ялий, недоглянутий вигляд, вікові пігментні плями, веснянки - ви швидко, ефективно і надовго позбутися від цих проблем. Хімічний пілінг сприяє стимуляції процесів ділення клітин базального шару шкіри, в результаті поліпшується синтез колагену, підвищується тонус дерми.

Для виконання процедури може використовуватися одна або кілька кислот: саліцилова, гліколева, молочна, альфа-гідрокислоти, фенол, трихлороцтової кислота. Косметолог підбирає діюча речовина, з огляду на стан і особливості шкіри. Дія препарату базується на ослабленні гідрофільних зв'язків між ороговевшими клітинами шкіри (кератиноцитами). Відбувається процес відторгнення змертвілого шару дерми.

Залежно від глибини впливу хімічний пілінг поділяють на такі види:

  • Поверхневий - особливо ефективний в боротьбі з мімічними зморшками. Кислота в мінімальної концентрації дозволяє видалити верхній шар ороговілих клітин, що сприяє стимуляції вироблення еластану, гіалуронової кислоти і колагену.

  • Серединний - кислоти у великих концентраціях проникають в більш глибокі шари шкіри, видаляючи омертвілі клітини. Процедура ефективна в боротьбі з пігментними плямами, веснянками, глибокими зморшками. Відновлюється тургор шкіри.

  • Глибокий - препарати використовуються в максимально допустимої концентрації. Процедура ефективна не тільки в боротьбі з віковими змінами (обвисла шкіра, пігментні плями, глибокі зморшки), але і дозволяє позбутися від старих рубців або робить їх менш помітними.

Хімічний пілінг вивільняє молоду шкіру, тим самим запускаючи процеси відновлення і здатність дерми до регенерації. Процедура ефективна, проте, пам'ятайте, що навіть поверхнева очистка при непрофесійному виконанні загрожує виникненням хімічного опіку. При пошкодженні базальної мембрани шкіра втрачає здатність до регенерації. На обличчі можуть залишитися рубці. У Bellezza працюють висококваліфіковані фахівці. В руках професіоналів вам боятися нічого.

Хімічний пілінг - особливості виконання процедури

Перед процедурою обов'язково проводиться тест на чутливість до препарату. Невелика кількість кошти наноситься на внутрішню сторону передпліччя пацієнта. Процедура не проводиться, якщо протягом 12 годин в місці дії препарату з'явилося почервоніння або будь-які інші алергічні реакції.

Процедура виконується протягом 1 години поетапно:

  1. Очищення. Використовуються індивідуально підібрані засоби.

  2. На суху шкіру наноситься ексфоліат в концентрації, яку визначає косметолог, враховуючи стан дерми пацієнта. Концентрація кислот збільшується з кожною наступною процедурою. Час впливу препарату на шкіру - до 10 хв. Для нейтралізації кислоти використовується буферний розчин (луг).

  3. Нанесення засобів для постпілінгового догляду, що сприяють відновленню цілісності шкірних покривів: заспокійливих масок, кремів, активних сироваток та ін.

  4. По закінченню процедури надлишки препаратів змиваються. Косметолог наносить на шкіру крем із захисним SPF-фактором.

Процедури з використанням препаратів, що містять кислоти, виконуються з кінця вересня по травень місяць - в період найменшої активності сонця.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...