Поради по складанню стильних street-style луків

www.miraton.ua
Автор:
www.miraton.ua
29 квітня 2021

Street style – один з популярних напрямків повсякденної моди. Включає в себе зручний і модний одяг, такий як футболки з принтом, худі, спортивні штани, кросівки. Як виглядати стильно з таким набором одягу – розповідаємо далі.

Поради по складанню стильних street-style луків

Коротко про історію

  • Вулична мода народилася під впливом субкультур і стала популярною в 1990-х роках.

  • Перші бренди вуличного одягу з'явилися в США у 1980-х роках.

  • У 2000-х культура кросівок, яка була зосереджена навколо колекціонерів дорогого взуття, перетнулася з вуличною модою і вплинула на неї.

  • У 2010-х народилася розкішна вулична мода по мірі того, як молодь і впливові люди в соціальних мережах зробили вуличний одяг важливою частиною поп-культури. І індустрія моди – від основних брендів спортивного одягу до будинків високої моди не залишилася осторонь.



Основні характеристики стилю вуличного одягу

Хоча вулична мода може включати в себе широкий спектр модних стилів, вуличні образи часто зосереджені на чотирьох основних елементах:

  1. Комфорт: стрітстайл складається з повсякденного одягу і основних предметів спортивного відпочинку, таких як толстовки і джоггери. Якщо ваші рухи скуті, ймовірно, це не вуличний одяг. Придбати зручні жіночі туфлі можна за посиланням.

  2. Велика кількість одягу з чоловічого гардероба: хоча вуличний одяг популярний серед представників обох статей, вона тісно пов'язана з чоловічим одягом і традиційно чоловічими аксесуарами та взуттям. Яскраві приклади: широкі джинси, бомбер, «робочий» комбінезон. Ознайомитись з асортиментом чоловічих туфель можна тут.

  3. Сучасне мистецтво: деякі з найуспішніших графічних малюнків і логотипів вуличного одягу запозичені з робіт сучасних художників або інтерпретують класичні витвори мистецтва. Іноді це санкціоноване співробітництво, іноді – ні.

Поради щодо стрітстайлу

  • Купіть кросівки

Кросівки часто є найважливішою (і найдорожчою) частиною образу у вуличному стилі. Якщо ви хочете справити враження за допомогою лише одного предмета одягу, якісні кросівки – це те, що потрібно.

  • Не перестарайтеся з лейблами

Лояльність до певного бренду – важлива частина культури вуличного одягу. Намагайтеся не змішувати знакові речі від різних лейблів в одному образі. Краще доповніть одну акцентну річ нейтральним робочим або спортивним одягом.

  • Грайте з пропорціями

Однією з найбільших модних перемог вуличної моди стало входження толстовок до сфери високої моди. Шанувальники вуличного одягу часто носять мішкуватий денім, худі оверсайз і інший вільний одяг, порушуючи правила пропорцій на користь модного ефекту.

  • Будьте собою

Витоки вуличного одягу лежать у філософії субкультур. І хоча зараз стрітстайл може здатися повним правил, справжня вулична мода – це бути самим собою. Не бійтеся складати несподівані комбінації – і ви зможете бути в тренді.

Пам'ятайте, основа образу – правильно підібране взуття. Придбати брендове взуття та аксесуари за вигідними цінами можна в інтернет-магазині «Міратон» та в 16 магазинах мережі в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові та Запоріжжі.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Нам належить одна із наймилозвучніших мов світу! Про це завжди варто пам'ятати...