Solgar: дієві препарати для здоров'я та краси

makeup.com.ua
Автор:
makeup.com.ua
31 грудня 2020

Під американською маркою Solgar понад 70 років виготовляються харчові та дієтичні добавки. Перший продукт під цим брендом був представлений ще у 1947 році. Познайомитися з актуальними каталогом Solgar можна на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP https://makeup.com.ua/brand/1667567/. Наприкінці 60-х компанія значно урізноманітнила свою колекцію та запропонувала ряд новинок, в рецептурі яких відсутні солі, крохмаль, цукор, консерванти, штучні ароматизатори. Саме виготовлення безпечних і ефективних препаратів стало основним напрямком діяльності. Продукцію бренду можна купити в аптечних мережах і спеціалізованих магазинах 60 країн, а в її колекцію входить понад 300 найменувань. 

Solgar: дієві препарати для здоров'я та краси

Оздоровчі комплекси відрізняється різною спрямованістю дії. Наприклад, поліпшення стану шкіри й волосся, опорно-рухового апарату, регулювання роботи органів шлунково-кишкового тракту, нормалізація сну, профілактика стресових ситуацій і усунення їх наслідків, а також енергетична підтримка, зміцнення імунітету. Філософія компанії полягає в підтримці здорового способу життя, який поєднує в собі спорт, активний відпочинок, здорове харчування. І це не рекламна інформація, а практичне керівництво до дії. Фахівці марки ведуть активну соціальну діяльність – роз'яснюють потенційним споживачам важливість поєднання, помірних тренувань, повноцінного харчування та всебічного підходу до здорового способу життя. 

На противагу багатьом виробникам, кожна добавка Solgar не призначена для розв'язання всіх проблем, а має певну спрямованість дії. Якщо ви дотримуєтеся рекомендацій виробника (тривалість і час прийняття, правильне дозування, наявність певних протипоказань), то побічні ефекти повністю виключаються. Харчові та дієтичні добавки більшою мірою є профілактичним засобом, але якщо ваш організм вже має ряд серйозних функціональних порушень, може знадобитися додаткова консультація вузького спеціаліста або лікаря-дієтолога.

Золотий стандарт якості

В каталог бренду входять дві основні групи засобів – для дорослих (вік 18+) і серія препаратів для дітей старше 3-х років. Компанія розробила свій власний стандарт якості, який складається з таких принципів:

  • Ретельний аналіз вихідних матеріалів. Сировина для виготовлення продукції поставляється з різних куточків світу, але обов'язково проходить спеціальне тестування на безпеку й ефективність дії.

  • Власний науково-дослідний центр. Команда вчених займається розробкою рецептур, відстежує результати нових досліджень у сфері медицини та фармакології, публікує пізнавальні матеріали про діяльність компанії.

  • Лабораторне тестування. Аналіз якості здійснюється на початковому й середньому етапі виготовлення, а також тестується готова продукція. Всього лабораторія виконує понад 130 видів досліджень.

  • Організація виробництва. Використовується новітня система очищення води, яка працює за принципом зворотного осмосу, а повітря у виробничих приміщеннях проходить багатоступеневу фільтрацію. Виготовлення всіх добавок, які входять в каталог Солгар, здійснюється тільки в США. Після завершення виробництва кожної партії обладнання ретельно очищується натуральними мийними засобами.

  • Спеціальні пропозиції. Під цим брендом здійснюється випуск профілактичних варіантів для споживачів зі специфічними потребами (без вмісту молочних продуктів, без глютену, а також веганські, кошерні, халяльні).

  • Преміальне пакування. Всі препарати упаковані в темні скляні флакони, які надійно захищають вміст від коливань температури, освітленості, вологості.

  • Різноманітний асортимент. В каталог марки входять вітамінні комплекси, пробіотики, ферменти, мінерали, добавки на основі різних рослин (екстрактів алое, виноградних кісточок, артишоку, листя зеленого чаю, ехінацеї).

Серед новинок марки відзначимо мультивітамінний комплекс для жінок 50+. Основне завдання цього продукту полягає у мобілізації енергетичних ресурсів організму в складний період вікової гормональної перебудови. Ще одна нова пропозиція – вітамін А у вигляді таблеток (суха форма) зміцнює імунітет, позитивно впливає на кольоровий і сутінковий зір, прискорює процес загоєння шкірних ушкоджень.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...