ТОП-5 місць у Києві, де можна покатитися на човнах та катамарані

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
12 червня 2019

Літо - час відпочинку та активних розваг! Пропонуємо Ваші літні дні урізноманітними, вирушивши кататися на човнах і катамаранах. Незабутні емоції та яскраві враження - гарантовані! 

ТОП-5 місць у Києві, де можна покатитися на човнах та катамарані

1. Парк Дружби Народів

Тут Ви зможете покататися уздовж мальовничих берегів Десенки. Вартість оренди катамарана за годину становить 40-50 грн, звичайного човна - від 45 грн, прокат байдарки - від 300 грн, прогулянковий каяк - 180 грн.

Окрім цього, у парку розташована вейкборд-база Адреналін. Вона пропонує катання на вейкбордах і водних лижах. Вартість катання - від 37 грн. / xв. (мінімальний сет – 10 хвилин). У вартість входить прокат спорядження. Також Ви маєте можливість замовити урок для новачків. Його вартість - 750 грн.

2Голосіївський парк

Прокат човнів і катамаранів Ви знайдете на ставку серед мальовничого лісу. Оренда катамарана тут вартує 30 гривень за півгодини, а човни за той самий час - 40.

3. Гідропарк

Тут розташована найстаріша в Києві човнова станція (з боку Русанівського каналу), яка була відкрита в 1967 році і працює до цих пір. Бажаючим покататися запропонують взяти напрокат човна за 48 грн за годину, прокат катера - 700 грн. Однак не забудьте прихопити документ, що засвідчує особу. 

Окрім цього, за Венеціанським мостом відкрито пункт прокату каяків (від 55 гр за год).

4Оболонська набережна

На Оболонській набережні можна покататися на човнах, катерах і катамаранах. Вартість прокату катамарана чи човна становить від 50 грн за год. Також на піщаному пляжі можна взяти напрокат чотиримісний катамаран із захисним тентом. Його оренда - 90 грн. / год в будні дні, у вихідні дорожче - 120 грн. / год.

5. Труханів острів

Човнова станція розташована недалеко від Пішохідного мосту. Прокат працює на спортивній базі Зеніт. Там можна взяти напрокат човна і катамарани. Вартість - від 50-60 грн. / год. Тут також працює вейк-клуб Break water.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...