Всі зірки на YUNA-2017

Бровко Поліна
Автор:
Бровко Поліна
22 лютого 2017

Приголомшливі вбрання зірок на червоній доріжці, сюрпризи у концертній програмі та всі головні обличчя українського шоу-бізнесу - на врученні премії YUNA-2017.

Всі зірки на YUNA-2017

Вже вшосте палац мистецтв "Україна" збирає усіх небайдужих до української музичної індустрії на врученні премії YUNA. Мета цієї, як напевно і будь-якої подібної премії - відмітити досягнення в українській музиці та стимулювати її розвиток. Цього року вперше премія YUNA транслювалася на каналі M1 у прямому ефірі.

Свій початок захід бере від червоної доріжки, ведучим якої став Артем Гагарін - учасник "Кварталу 95". По доріжці пройшлися зіркові гості, демонструючи своє вбрання, фотографуючись та спілкуючись із журналістами. Організаторами було передбачено дресс-код black tie, але не всі гості прагнули його дотриматися. Хтось не захотів відходити від свого звичного іміджу, а комусь просто подобається епатувати публіку.

Одним із перших порадували публіку Фагот і Фоззі, які неочікувано з'явилися на сцені у супроводі Жені Галича (Оторвальд) та МамаРіки. Після запального виступу Фагот був нагороджений спеціальною премією "За особливі досягнення в музиці". У своїй промові артист звернувся до недоброзичливців, що передрікають йому скоре забуття: "Не дочекаєтесь!".

Яскравим вогняним вибухом став виступ гурту АГОНЬ - проект учасників гурту Quest Pistols. Драйові танці та неординарний вигляд артистів вражає та залишається у пам'яті.

На червоній доріжці, в залі, на сцені - усюди всіма зусиллями привертають до себе якнайбільше уваги улюбленці юної публіки - гурт DZIDZIO. У першому випадку вони декілька разів проходять доріжкою та голосно викрикують свої гасла, у другому вони тісно оточені бажаючими сфотографуватися дітлахами, у третьому - з'являються в "богоподібних" образах та презентують свій новий трек під назвою "Не матюкайся".

Ще однією прем'єрою на концерті стала презентація групою The Hardkiss пісні на українській мові, що є нехарактерним для англомовного колективу. Вокалістка гурту - Юлія Саніна - як завжди вражала своїм ефектним зовнішним виглядом, сильним вокалом та емоційним виконанням.

The Hardkiss отримали статуетку як "Кращий рок-гурт", яку вручав ведучий радіо ROCKS Сергій Кузін.
Перед тим, як відкрити конверта з ім'ям переможця, Кузін згадав досягнення інших видатних представників рок-сцени - гурти Sinoptik i Stoned Jesus, котрих номінації Yuna та подібних премій чомусь обходять стороною. Sinoptik виграли великий європейский конкурс рок-гуртів Global Battle of the Bands, а Stoned Jesus відіграли тур Латинською Америкою. Обидва гурти зараз активно гастролюють Європою.
Також The Hardkiss отримали статуетку за "Найкраще концертне шоу".

Найбільше нагород здобули Джамала і Монатік. Перша не змогла бути присутньою на церемонії, бо в цей же час відвідувала церемонію вручення іншої премії - Brit Music Awards у Лондоні, але прислала відео-подяку, яку показали під час концерту. Монатік в цей день був доволі серйозним, багато дякував, як і всі, а післе того, як уніс всі свої статуетки - приголомшив всіх своїм запальним номером.

Але не тільки Джамала не з'явилася на церемонії для отримання заслуженої нагороди - нашумілий і всіми очікуваний гурт ГРИБЫ також не прийшли, щоб здобути такую передбачувану перемогу у номінації "Відкриття року".

Справжньою квіткою церемонії стала Надя Дорофєєва з гурту Время и Стекло. Ще на червоній доріжці вона причарувала громадскість своїм легким весняним вбранням, а на концерті разом із другим учасником групи, Позитивом, вони виконали свій хіт #Навернопотомучто в незвичайному аранжуванні. Дует отримав нагороду "Кращий поп-гурт". 

"Які молодці! А раніше вас на цю премію треба було затаскувати!" - прокоментував нагороду їхній продюсер, по сумісництву ведучий премії, Потап. Легко і невимушено, з великою кількістю жартів, він вдало заповнював паузи між виходами виконавців і розважав публіку. Закрив церемонію бойз-бенд MOZGI, лідером якого сам Потап і є.

Короткий підсумок: хто, які нагороди і за що:

Нагорода «За особливі досягнення»: ТНМК
Найкращий соло-артист: Jamala 
Найкраща поп-група: Время и Стекло
Найкраща рок-група: The Hardkiss
Найкраща пісня: "1944" – Jamala
Найкращий альбом: "Звучит" – Monatik
Найкращий відеокліп: "Кружит" – Monatik
Найкращий дует: Jamala & ДахаБраха – "Заманили"
Відкриття року: Грибы
Найкраще концертне шоу: концерти The Hardkiss #thehardkissfive до 5-річчя групи
Новий подих: Cepasa
Менеджмент артиста: Олексій Потапенко і Ірина Горова (MOZGI Entertainment) – Mozgi, Время и Стекло, Потап и Настя

Більше фото з  червоної доріжки та концерту ви можете знайти за посиланням: 
https://moemisto.ua/kiev/tseremoniya-premiyi-yuna-47270.html

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Нам належить одна із наймилозвучніших мов світу! Про це завжди варто пам'ятати...
Переваги підтяжки обличчя
Переваги підтяжки обличчя З віком рівень та запаси колагену в організмі зменшуються. Це стає причиною появи зморшок, в'ялості і провисання шкіри....