Bocuse d’Or Ukraine - Масштабна професійна подія у сфері HoReCa в Україні

Bocuse d’Or Ukraine - Масштабна професійна подія у сфері HoReCa в Україні

11 жовтня 2021 року Україна вперше проведе Національній відбір з метою вибору кухаря, який буде представляти Україну на Bocuse d’Or Europe Final 2022.

22 та 23 червня 2021 року в Кулінарному центрі МХП пройшов Відбірковий тур, в якому взяли участь 36 команд. Учасники протягом двох днів презентували свої рибні та м’ясні страви для 10 українських та іноземних членів журі.

Серед зарубіжних представників гастрономічного світу були присутні: Павло Гур’янов — переможець міжнародних конкурсів, в тому числі й Bocuse d’Or Естонія, Михайло Авсаджанішвілі — Президент Bocuse d’Or Грузія та Марина Кербицька — киянка, яка вже більше 15 років живе та працює у Франції, має великий досвід роботи у мішленівських ресторанах, серед яких: Lasserre 2 * у Парижі, Geranium 3
* у Копенгагені, Il Carpaccio 1 *, Le Royal Monceau у Парижі.

Кожна команда продемонструвала достойний рівень професійної підготовки та чітко простежувалися бажання розвивати та популяризувати українську гастрономію.

За результатами Відбіркового туру були обрані 8 Фіналістів:
Прихідько Максим
Липко Олександр
Захаров Вадим
Ліонов Владислав
Нужний Віталій
Приварников Андрій
Баранова Елеонора
Петренко Олександр

Переможці отримали корзини із продуктами від Генерального Партнера METRO, а також один день у Кулінарному центрі з повним доступом до однієї повністю оснащеної кухні від компанії МХП та Золотого Партнера ТМ Kurator. Ці подарунки точно стануть у нагоді при пропрацюванні конкурсних страв та допоможуть їх відточити до ідеалу.

Команда переможців, яка посяде Перше місце на Національному відборі, представлятиме Україну на Європейському фіналі міжнародного конкурсу Bocuse d’Or в 2022 році - Bocuse d’Or Europe Final 2022.

Бажаємо наснаги Фіналістам Відбіркового туру та з нетерпінням чекаємо на Національний відбір Bocuse d’Or Ukraine 2021, який відбудеться 11 жовтня 2021 року в Київ Експо Плазі!

Творимо імідж української гастрономії у світі разом!
Детальніше про конкурс читайте на сайті
Квитки на гастро подію вже у продажу, переходь за посиланням.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення