Чарівний подих Італії - Концерт

Чарівний подих Італії - Концерт

Всі анонси від: Go Classic Concert

"Чарівний подих Італії" в Києві! 23 лютого 2019 року у залі Кірхи Святої Катерини, що у Києві, відбудеться концерт Київського камерного оркестру під управлінням скрипаля Вадима Борисова. Солістка - Янжима Морозова (скрипка).

Оркестр представить програму "Чарівний подих Італії", що складається з творів великих композиторів Антоніо Вівальді та Петра Чайковського. Шедеври світової музичної класики, у віртуозному виконанні талановитих музикантів, зроблять цей вечір дійсно незабутнім. Неповторної атмосфери додасть і сам концертний зал старовинної кірхи у центрі столиці.

Концерт класичної музики "Чарівний подих Італії" Вадим Борисов об’їздив з гастролями два десятки країн світу та став переможцем міжнародного проекту YouTube Symphony Orchestra. Також на постійній основі бере участь у діяльності оркестру Tekfen Philharmoniс.

Програма концерту: • А. Вівальді o Симфонія для струнних Соль мажор, RV 146 o Концерт для струнного оркестру мі мінор, RV 134 o Концерт № 4 фа мінор "Зима", RV 297 для скрипки і струнного оркестру з циклу "Пори року" • П. Чайковський o "Спогад про Флоренцію", тв. 70.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення