Чемпіонат України з бодібілдінгу, фітнесу та атлетизму UBPF

Чемпіонат України з бодібілдінгу, фітнесу та атлетизму UBPF

Всі анонси від: Всеукраїнська федерація бодібілдінга, фітнесу та атлетизму UBPF

13 листопада ПК КПІ у Києві буде приймати Чемпіонат України WBPF. Сотні атлетів зустрінуться на сцені Палацу Культури КПІ, аби знову визначити найатлетичніших та найгармонійніших спортсменів країни. Концентрація любителів бодібілдингу, фітнесу та спорту буде позамежною!

Українські представники світу бодібілдингу та бодіфітнесу змагатимуться за титули найсильніших більш ніж у двадцяти категоріях. І звичайно ж, головне видовище вечора — це битва за Абсолютне Чемпіонство. Серед найкращих чоловіків-бодібілдерів — визначать Абсолютного Чемпіона України UBPF. А прекрасні спортсменки з номінацій фізік-модель — позмагаються за титул Абсолютної Чемпіонки України UBPF. Красиві чоловіки і жінки, спортивний азарт, грація і міць — і все на одній сцені!

Якщо ти захоплюєшся бодібілдінгом, пропагандуєш здоровий спосіб життя, хочеш побачити визначних атлетів сучасності та просто стати свідком яскравого спортивного шоу — приходь 13 листопада на Чемпіонат України UBPF. Дізнаєшся багато нового, долучитися до культури бодібілдингу та фітнесу, наживо побачиш іменитих спортсменів.


Федерація UBPF, офіційне представництво WBPF в Україні, активно пропагує здоровий спосіб життя, просуває культуру українського бодібілдингу на найвищий рівень. Не стій осторонь — бери участь і приходь на Чемпіонат України UBPF!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення