Chica Boom - Freedom Jazz

Chica Boom - Freedom Jazz

Всі анонси від: Caribbean Club

Нове, запальне шоу від Freedom-jazz "Chica Boom"

Найбільш хвилюючий, артистичний, запальний, музичний колектив України презентує чергове приголомшливе шоу. Неповторні дівчата з бенду Freedom-jazz, безперечно є, артистками без кордонів і умовностей. А любов до експериментів завела їх цього разу у спекотні, приваблюючі і такі захоплюючі країни Латинської Америки. Екзотика, запальні танці і чарівлива музика Куби, Перу, Бразилії ... усе це у новій програмі джазеток - "Chica Boom".

Щоп'ятниці, а точніше 10, 17, 24 і 31 березня у Caribbean Club гостей чекає неймовірне свято музики і грандіозної атмосфери. Саме час зануритися в жаркі ритми та гарячі поцілунки з узбережжя Карибського моря і незмінну атмосферу латиноамериканської музики, адже саме так і пройдуть вечори у компанії неперевершених артисток з Freedom-jazz.

Кожен їхній вихід на сцену - це цілий міні-спектакль, адже фантазії в учасниць колективу вистачає з надлишком. Нове яскраве шоу нікого не залишить байдужим, адже джазетки не просто презентують нове шоу, але і підготують величезну кількість несподіваних музичних сюрпризів.

Варто зазначити, що невід'ємною частиною нового шоу джазеток стануть неперевершені танцюристи з Freedom-балет.

Нагадаємо, виступи Freedom-jazz часто проходять при повному “Sold Out”, тому рекомендуємо купувати квитки заздалегідь.

Freedom-jazz заснований у 2008 році відомим режисером-постановником телевізійних проектів, продюсером - Оленою Коляденко.

Відбір до Freedom-jazz був дуже суворий: одні потрапили в групу з тієї простої причини, що є єдиними в Україні у своїй спеціальності (наприклад, труба). Інші повинні були не просто добре грати на саксофоні, а ще й танцювати, робити колесо і шпагат, продовжуючи при цьому звучати.

Солістами-вокалістами бенду є Анастасія Малега - "наша харизма", як її люблячи називають джазетки, Санні Журба - дівчина пристрасна, імпульсивна і з нестримною енергією, і Софія Павличенко - вона ж сексуальна красуня Sofi.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення