Cвіт очима Тетяни Черевань - Виставка живопису

Cвіт очима Тетяни Черевань - Виставка живопису

Світ очима Тетяни Черевань. Виставка живопису у рамках проекту «Арт-кемп або творчий розвиток особистості» 3.09 – 26.09.2018 р.

Вона свято вірить в диво і впевнена, що воно існує всередині кожного з нас. Вона надихається простими речами, які її оточують. Її покликання - нести добро і красу в світ! Картини Тетяни - яскраві, пристрасні та неймовірно чуттєві, а сама вона - ніжна та жіночна, відкрита та емоційна. Любить життя, малювати та найбільше вона любить свою родину, з якою багато подорожує, відкриваючи нові світи, де саме і народжуються її твори, наповнені теплом та любов ' ю до людей. Упродовж останніх 15 років графічні замальовки з мандрів відомої української художниці -мандрівниці вже встигли завоювати прихильність поціновувачів України, Росії, Великої Британії, Франції, Німеччини, Канади, США. Про художника Тетяна Черевань народилась у м. Черкаси в 1975 році в родині матері-піаністки та батька-юриста, змалку любила малювати та відвідувала студію мистецтв. Закінчила Черкаський художньо-технічний коледж і Державний бізнес-коледж за спеціальністю дизайнер. Навчалась у Мельника Ю. Н., Нестерова В. Д., Афоніна В. А., Гладуна О. Д. та Клименка В. І. Живе і працює у Черкасах, багато подорожує і не зупиняється на досягнутому. На сьогодні, портфоліо художниці налічую майже 100 виставкових проектів. Художні твори художниці знаходяться у приватних колекціях Франції, Люксембурга, посла США в Україні Джеффрі Пайо, в українському консульстві Сан-Франциско.

Запрошуємо до спілкування з автором виставки, талановитою майстринею Тетяною Черевань, насолодитися та надихнутися її неймовірними роботами, які вражають! Вернісаж відбудеться 7 вересня (п’ятниця) о 17:00 год. Виставка діятиме з 3 по 26 вересня у виставковій залі Державної бібліотеки України для юнацтва з 10:00 до 20:00 (будні), вихідний –(субота); з 10:00 до 18:00 (неділя) за адресою: м. Київ, проспект Голосіївський, 122.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення