День молоді в «Експериментаніумі»

День молоді в «Експериментаніумі»

Всі анонси від: Музей "Експериментаніум"

Досі не знаєте, як незабутньо провести День молоді? Тоді запрошуємо вас у музей популярної науки і техніки на: квести, вікторини, розіграші подарунків, шоу і круті майстер-класи від наших хороших друзів та партнерів: Robot School та клініки «Медіса»! Цього разу ми підготували пізнавальні розваги не лише для дітей, а й для дорослих.

У суботу, 24 червня, окрім нашої постійної експозиції, в музеї ви зможете відвідати шоу низьких температур «Кріо-лабораторію» (14:00), дізнатися де живе електроенергія та як вона утворюється на електричному «Тесла шоу» (15:00), а потім побачити звук на власні очі і навчитися робити музичні інструменти на шоу «Лабораторія звуку» (16:00).

З 12:00 до 16:00 в музеї проходитиме безкоштовний дитячий майстер-клас з виготовлення лизунів.
16:00 відбудеться молодіжний квест «Brainwood» (від 16 років), який також для відвідувачів буде безкоштовним.

Крім того з 12:00 до 16:00 в музеї триватиме вікторина «Get the Ticket Challenge». На переможців чекатимуть подарунки від «Експериментаніума» та партнерів!

25 червня, в неділю, окрім вище вказаних заходів ви матимете змогу абсолютно безкоштовно відвідати 2 унікальні майстер-класи від наших партнерів.

Дитяча Школа Робототехніки Robot School підготувала для відвідувачів «Експериментаніума» відразу кілька приємних сюрпризів: веселі роботи, які ви зможете самостійно запрограмувати і погратися ними і… бананове піаніно. Як це можливо? Повірте, це варто побачити і спробувати все власноруч.

Клініка «Медіса» запрошує усіх юних відвідувачів музею віком від 4 років на майстер-клас «Маленький стоматолог». Учасникам розкажуть про правила гігієни порожнини рота, про те, як відбувається лікування зубів, які матеріали та інструменти використовує стоматолог. Кожен малюк зможе особисто виконати всі етапи роботи лікаря на спеціальних іграшках, поставити пломбу на моделі щелеп і відчути себе справжнім лікарем!

Тож не зволікайте і приходьте до нас із друзями та рідними.

Нагадуємо, що лише до 30 червня в музеї триває акція, знижка на вхідні квитки – 20%, якщо ви купуєте квитки на касі, і – 25% - якщо через сайт в інтернеті! Також звертаємо вашу увагу, що музей «Експериментаніум» розширюється і переїжджає на нове місце. З третього липня протягом місяця музей буде зачинений у зв’язку з переїздом, а в серпні музей відкриється уже за новою адресою: Київ, пр. Степана Бандери,6.

Стежте за новинами на сайті музею і до зустрічі в оновленому і майже у 2 рази більшому «Експериментаніумі»!

Розклад подій на 24 червня

14:00 – шоу Кріо-лабораторія
15:00 – електричне «Тесла шоу»
16:00 – шоу «Лабораторія звуку»
16:00 – молодіжний квест «Brainwood»
12:00 – 16:00 – вікторина-розіграш подарунків «Get the Ticket Challenge»
12:00-16:00 – майстер-клас з виготовлення лизунів.

Розклад подій на 25 червня
12:00-16:00 – майстер-класи від «Robot School» та стоматологів клініки «Медіса»
12:00-16:00 — майстер-клас з виготовлення лизунів
12:00-16:00 — вікторина-розіграш подарунків «Get the Ticket Challenge»
14:00 – шоу Кріо-лабораторія
15:00 – електричне «Тесла шоу»
16:00 – шоу «Лабораторія звуку»
16:00 – молодіжний квест «Brainwood»

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення