Галочка чи клік: за і проти електронних виборів - Дискусія молоді

Галочка чи клік: за і проти електронних виборів - Дискусія молоді

Електронне урядування стає сучасною глобальною тенденцією, що веде до істотних змін у суспільних відносинах та в економіці. За допомогою Е-виборів можна зменшити видатки державного бюджету, мінімізувати кількість підробок та пришвидшити підрахунки. Але водночас є можливість хакерських втручань чи недостатнього захисту даних. Що ж робити?

Маєш думки з цього приводу? Тоді приходь в AGORA club на дискусію про електронні вибори. Запрошуємо до участі молодь від 16 до 30 років.

Що? Дискусія “Галочка чи клік: за і проти електронних виборів”.

Коли? 28-ме березня (четвер), 19:00-21:00.

Де? Володимирська, 60, Червоний корпус, аудиторія 330.

Разом з командою проекту GoVote, яка зараз займається впровадженням електронного голосування в університетах, поговоримо про:

-досвід впровадження е-виборів у світі;

-чи є цей шлях неминучим;

-переваги та недоліки впровадження е-виборів.

Вхід вільний за умови реєстрації!

Щоб дискусія була конструктивною, радимо ознайомитись:

Про AGORA CLUB:

AGORA CLUB  - місце інтелектуальних зустрічей.

Агорою називалась площа у давньогрецькому місті, яка була центром суспільного життя, найважливішим місцем торгівлі і підприємництва, театральною сценою, майданчиком для змагань і улюбленим місцем для інтелектуальних дискусій.

Ми ж хочемо створити сучасну агору як платформу для дискусій, нетворкінгу, спілкування з лідерами думок та інших цікавих форматів.

Ми піднімаємо суспільно важливі теми.

Ми ділимося проривними ідеями.

Ми уважно слухаємо і палко дискутуємо.

Приєднуйся!

Захід проводиться Центром «Ейдос» в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення