Диво-курка

Диво-курка

Туру – не зовсім звичайна курка. Робить її унікальною те, що вона вміє говорити та розуміти людську мову! Правда, Туру не вміє робити те, на що здатні інші курки – вона не несе яйця, через що її цінність падає. Попередній власник Туру не знав про її здатність говорити, тому постарався як можна швидше продати її. І купила курку старенька Ізабель, вчителька музики, яка змінила життя нашої героїні. Туру перейнялася любов'ю до нової господині, робила все можливе, щоб знести бодай одне яйце, але найбільше порадувало жінку те, що курка вміє говорити. На жаль, через нещасний випадок стареньку забрала швидка до великого міста, куди тепер хоче потрапити й Туру. На її шляху буде багато пригод, але вона досягне своєї мети.

Режисерами мультфільму стали Едуардо Гонделл і Віктор Моніготе. Якщо перший раніше займався маловідомими проектами, то для другого це був дебют у цьому амплуа.

Ролі в картині озвучили: Ева Аче ("Через деякий час" (2018)), Хосе Мота ("Тед Джонс і Загублене місто" (2012), "Велика собача втеча" (2016)), Ана де Анхелас (непопулярні роботи).

Прем'єра стрічки відбулася 10 листопада 2019 року на Міжнародному кінофестивалі в Мар-дель-Платі, Аргентина.

Рейтинг: 5.60.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення