Дні Надихаючого Кіно. Реальні життєві історії (Програма 3)

Дні Надихаючого Кіно. Реальні життєві історії (Програма 3)

З 12.01.2017 по 15.02.2017 в кінотеатрі "Жовтень" проходить фестиваль короткометражного кіно Дні Надихаючого Кіно. Реальні життєві історії. Програма 3

Всі роботи, які увійшли в цю програму, засновані на реальних подіях. Це історії "хлопців з нашого двору", вони такі ж, як ми з вами, зі своїми мріями, ідеями, страхами, проблемами, упередженнями та іншим. У кожного з них в житті сталася подія, яка могла їх зламати, а зробила сильнішими. А те, що це реальні життєві історії, надає кіно-роботам ще більшої цінності.

1. Ми живемо вільними  Ялі Шарон, США, 2013, 4:11
Короткометражний фільм про те, як важливо бути вільним від рамок, помилкових переконань і страхів. Це фільм-подорож по неймовірно красивих куточках нашої планети. 

2. Любий  Девід Темблек, Великобританія, 2015: 3:10 
Іноді доля, як невеликий ураган, може змінювати напрямок, і навіть дві паралельні лінії можуть одного разу зустрітися. Цей фільм про романтичні стосунки, яким одного разу було призначено закінчитися, але вони назавжди залишили слід в серцях наших героїв. 

3. Пристрасть до машин  Марк Баас, США, 2015, 3:57 
Допомагати іншим - це просто. Досить ділитися тим, що викликає пристрасть у тебе самого, тоді то щастя і радість, яку ти подаруєш, може володіти цілющою силою. 

4. Передай посмішку  Річард Емерсон, Великобританія, 2013, 10:14  
Іноді досить посміхнутися, щоб зробити когось щасливим.  І є люди, які вважають своїм обов'язком ділитися посмішкою з іншими.   Це історія про хлопця, який стояв перед вибором: покінчити життя або почати посміхатися. Виявилося, що все не так вже й складно. 

5. День, коли ми зустрілися   Сен Канінген, США, 2015, 3:17  
Красива історія відносин.  Цінуйте кожну хвилину, коли ви разом, адже завтра може настати зовсім інше життя! 

6. Стрижень  Том Лонг, Великобританія, 2015, 11:00  
Історія про спортсмена, який володіє неймовірною мужністю і силою людської душі. Він не просто вижив, коли всі опускали руки, а й продовжив займатися одним з найнебезпечніших видів спорту на планеті. 

7. Гей, хлопче!   Бред Монтаг, США, 2015, 2:55 
У світі стільки всього потрібно зробити, і хто, як не ми, в силах поліпшити сьогодення і вплинути на майбутнє.  Це фільм - посмішка, герой якого вміє говорити про серйозні речі по-дитячому просто. 

8. Герої науки   DSM & 1Camera, Нідерланди, 2015, 4:31
Фільм про декілька героїв, про яких ви напевно раніше не чули, але які вже змінили наш світ на краще.  Вони покажуть, що не зважаючи на будь-які труднощі, важливо вміти знову піднятися, йти вперед і домагатися поставленої мети. 

9. Чути   Марк Баас, США, 2015, 3:40 
Історія про те, як простий акт доброти може змінити оточення і все життя! 

10. Рухатися вгору  Іван Кандер, США, 2014, 13:12 
Історія про те, що можна вижити і, навіть не маючи ніг, проїхати на велосипеді через всю країну в найхолоднішу зиму. 

11. Про життя просто  Бред Монтаг, США, 2015, 3:18 
Цей хлопець точно знає, як розвеселити і обговорити глобальні проблеми простою мовою;)  А ще ви точно ніколи б не придумали поглянути на своє життя і на свої проблеми так, як пропонує цей малюк;) 

12. Над нами   Гарі Сініс, США, 2014, 7:15 
Це історія про шалене кохання до того, що робиш, про пристрасть, яка допомагає долати всі труднощі і про життя, яка може змінитися в один момент. 

13. Повітроплавець   Кейсі Уаррен та Даніель Крігер, США, 2014, 3:12 
Фільм про неймовірні почуття, які відчуваєш високо над землею і про рідкісні професії повітроплавця. 

14. Дитинство  Кейсі Уаррен та Даніель Крігер, США, 2014, 5:35  
Що б ви сказали коханій людині, якщо б у вас була всього лише хвилина? Це історія про дитинство, про материнську любов і зворушливі спогади, які напевно збереглися у кожного з нас. 

15. Мова жестів  Оскар Шарп, Великобританія, 2010, 4:55
Це Бен і найбільше на світі він любить свою роботу, якій присвятив останні 15 років свого життя. Бена підвищили і сьогодні його останній день. Він розповість, чому він так любить це місце, що для нього є щастя і як важливо кожному з нас частіше оглядатися по сторонах;) 

Тривалість: 1 година 25 хвилин 

Дубляж: мова оригіналу із українськими субтитрами

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення