Документальна драма “Без гриму" від Ірини Білик

Документальна драма “Без гриму" від Ірини Білик

 Ірина Білик зняла документальну драму «Ірина Білик. Без гриму»і запрошує на перегляд!

Ікона стилю, легенда, незрівнянна артистка, магнетична жінка — це все про неї!
6 квітня, в ювілей української співачки Ірини Білик, телеканал країни М1 представить ексклюзивну документальну драму «Ірина Білик. Без гриму».

Фільм "Без гриму" - це історія кохання, зради і успіху — трьох супутників творчого шляху Примадонни української естради. У фільмі детально і від першої особи розповідається про життя Білик. Цікавими для шанувальників артистки стануть і архівні записи її перших
виступів. Проект створений телеканалом і є його авторським продуктом.


Окрім раритетних архівних зйомок виступів співачки, до нього увійдуть і одкровення про її “знакових” чоловіків. Деякими цікавими “першими” фактами з життя улюблениці публіки, показаними у фільмі, ми можемо поділитися вже зараз!

- Перше кохання Ірини не склалося через заздрощі. Білик виграла у симпатичного їй хлопчика в музичному конкурсі, що перекреслило їхнє подальше спілкування.

- Навіть у найважчі часи артистка не економила на сценічних костюмах. На них йшла мало не левова частка її перших гонорарів.

- Співачка, відмовивши Юрію Нікітіну на пропозицію стати його дружиною, забрала собі кільце на заручини зі словами “Це мої перші діаманти!”.

- Перший спільний танець у вечір знайомства Ірина Білик і Діма Коляденко станцювали... на його піджаку.
Про ці та інші цікаві спогади та таємниці ви зможете дізнатись після перегляду фільму "Без гриму"!

Трейлер фільму: 

Не пропусти!
6 квітня о 21:30

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення