Онлайн концерт: Duetto Concertante

13 січня солісти Національної філармонії України, заслужені артисти України флейтист Юрій Шутко та гітарист Андрій Остапенко подарують особливо святковий настрій та представлять програму із назвою «Duetto Concertante». Зокрема, звучатимуть сонати для флейти та гітари Георга Фрідріха Генделя та Теодора Гауде.

Цікаві факти.
Німецький гітарист і композитор Теодор Гауде за професією був торговим агентом. Але певний час виступав як гітарист, оскільки гру на гітарі він вивчав у Парижі. Гауде-композитор написав понад 80 творів для гітари соло, для гітари та камерного оркестру і не лише. Теодор багато подорожував із гастрольними виступами. Наприклад, 1814-го артист мав концерт й у Санкт-Петербурзі. Пізніше, після тяжкої хвороби, Гауде присвятив себе педагогічній діяльності.

Андрій Остапенко грає на гітарі «Artista Membrane», яку зробив всесвітньо відомий німецький гітарний майстер Дітер Хопф. Відомо, що вже понад три століття родина Хопф виготовляє чудові струнні інструменти, точніше – від 1655-го. Звісно, за цей час накопичено безцінний досвід, який гідно оцінили видатні музиканти світу.

Від 1999-го Юрій Шутко – єдиний в Україні, хто грає на золотій флейті японської фірми “SANKYO”. Він є українським артистом-представником цього бренда, що спеціалізується на випуску концертних інструментів для сольних виступів всесвітньо відомих музикантів-флейтистів.

Насолоджуйтесь вишуканою музикою та відкривайте для себе нові сторінки музичної класики у концертах Національної філармонії України! Приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 13 січня 2021. Початок о 19:00.

Програма:
Г. Ф. Гендель. Соната № 4, ля мінор
Т. Гауде. Соната, тв. 24
Л. Леньяні. Концертний дует, тв. 23
Ф. Каруллі. Фантазія на теми опери В. Белліні «Пірат», тв. 337
М. Джуліані. Серенада, тв. 127

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.
Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.
2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.
3. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.
4. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати зліва трикутник Play для відтворення трансляції.
5. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть, будь ласка, у службу підтримки – чат Контрамарки, який можна знайти на екрані поруч із плеєром відтворення.

Доступ до онлайн трансляції

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення