Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

Всі анонси від: Caribbean Club

Можливість зазирнути за куліси джазового життя… Саме це подарує вам авторський проект Олексія Когана "Джаз для дорослих"
Джаз – це музика,  у якої є душа, тому атмосфера концерту, ніби маленький світ: випадкових зустрічей і розмов до ранку, ніжності й кохання, смутку та сміху, гумору та іронії, таємних закутків зі спогадами та мріями. Про джаз не потрібно розпитувати, його не ватро розкладати по нотах, джаз потрібно просто відчути. 
Чому для дорослих? Вишукане поєднання живої музики та живих розповідей оцінять ті, хто хоче по-справжньому пізнати та зрозуміти джаз.

Олексій Коган – не лише відомий український джазмен та радіоведучий, а й справжній хрещений батько українського джазу. На численних джазових фестивалях,конкурсах і концертах,які він організовує, запалюють зірок сучасного джазу та відкривають нові імена.

Всі концерти програми свого роду унікальні : змінюються теми, репертуар, присвячення та склад музикантів. Незмінним залишається лише атмосфера справжнього джазу, веселих історій із закулісного життя джазових колективів та цікаві розповіді про найвідоміші джазові хіти.
А який же вечір без гостей?! На шоу до Олексія завжди приходять видатні українські джазмени та джазові вокалістки.

Яскравим  супроводом історій Олексія Когана стануть живі музичні ілюстрації у виконанні колективу Jazz in Kiev Band, який неодноразово грав на сцені Caribbean Club та добре відомий глядачам.

У складі джаз-бенду знані українські джазмени:

Артем Менделенко — саксофон
Володимир Лихошва — гітара
Володимир Камінський — клавіші
Олексій Коган — бас-гітара
Валерій Волков — барабани

Ті, хто хоч раз відвідав концерт, повертаються знову і знову, щоб поринути у захопливий світ джазу та пізнати його справжню суть. Джаз – це не просто музика, це мова, яку потрібно зрозуміти.
Отже, 21 липня, о 20.00 "Джаз для дорослих" з Олексієм Коганом

Фан-зона - свободные зоны для просмотра мероприятия без привязки к конкретному месту.
Замовити квиток можна за тел. (044) 2878787.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення