Ексклюзивний акустичний концерт гурту Pur:Pur

Ексклюзивний акустичний концерт гурту Pur:Pur

“Коли всередині сяє світло, стає неважливо: по темній чи по світлій стороні дороги йти”
9 вересня не пропустіть ексклюзивний акустичний концерт вражаючих PUR:PUR на сцені Caribbean Club Concert Hall.  Гурт існує вже більше 8 років і за цей час завоював прихильників по всьому світу. В лютому 2016 року вони підкорили серця багатомільйонної аудиторії конкурсу "Євробачення". Виступ PUR:PUR у фіналі відбіркового етапу в Києві став справжнім проривом та підняв їхню популярність на небувалу висоту.

Кожен концерт гурту - це атмосферне та магічне дійство. В їхній музиці безмежність космосу, сила океану та чистота кришталя. Їхні пісні витончені та потужні.
Після сотень концертів та десятків фестивалів PUR:PUR презентують в Києві ексклюзивну акустичну програму. Це новий експеримент гурту, нова віха в їхньому розвитку, якою вони поділяться з гостями концерту. Вони мрійники, які роблять мрії реальністю.

9-го вересня наживо пролунають пісні, що вже стали хітами, та вибране з попередніх альбомів гурту. Не обійдеться без несподіванок, які приємною вразять поціновувачів якісної та стильної музики. Вперше артисти виконають програму, що повністю складаться з акустичного аранжування їх власної творчості.
Затишний зал Caribbean Club Concert Hall ніби створений для таких концертів: близьких, інтимних, для розмов “один на один”.  
Замовити квиток можна за тел. (044) 2878787.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення