13 і 14 червня о 14:00 в рамках заключних днів виставки "Україна європейська" на Співочому полі відбудеться дводенний фестиваль борщу і куліша.
Крім традиційної української страви, відвідувачі зможуть спробувати куліш та ірландський борщ. Варитися вони будуть у великих казанах, встановлених на багатті.
Готуватимуть шість майстрів, однак всі бажаючі зможуть підключитися до процесу і допомогти професійним кулінарам. А сюрпризом для гостей стане майстер-клас з приготування полуничного борщу. Вартість вхідного квитка - 30 грн., для пенсіонерів, дітей до 7 років, інвалідів та учасників війни - вхід безкоштовний.
Кульки на день народження — атмосфе...
Немає жодного елементу декору, який так миттєво створює настрій свята, як повітряні кульки. Вони яскраві, легкі, динаміч...
Трекінговий одяг: важливість, особл...
У світі активного туризму, походів у гори, прогулянок лісами й багатоденних експедицій трекінговий одяг займає центральн...