Фестиваль добра «Червоні носики» в Parkovka

Фестиваль добра «Червоні носики» в Parkovka

Сімейний фестиваль «Червоні носики».
Найвеселіший сімейний фестиваль цієї осені!
В програмі: клоуни, фокусники та аніматори, батути та атракціони, авторські майстер-класи, квести, театр ляльок, дитяча концертна програма, вечірня програма для дорослих. Гостями фестивалю на вечірній сцені будуть гурт «Вперше чую» - 17 вересня, Театр тіней «Teulis» - 18 вересня.

Буде проводитись безпрограшна лотерея, призи, сертифікати на відвідування дитячих центрів міста, кулінарні майстер-класи від «Майстерні Карамелі», відомих баристів «Coffee is», з випікання піци від Miele, танцювальні майстер-класи з сальси та бачати від Salsa Club Kyev.

Відкриватиме фестиваль парад клоунів та оркестр барабанщиць «Киянки».

Працюватиме зона food court .

RED NOSE DAY було започатковано в Англії в 1988 р. благодійною організацією Comic Relief.

Це наймасштабніша благодійна акція, яка поширюється в усьому світі.
В Україні Фестиваль «Червоні носики» вперше відбувся у 2013 році і з цього часу відбувається двічі на рік у Києві та у Львові.
Фестиваль «Червоні носики» за три роки придбав діагностичне обладнання для Інститут раку та для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а також відремонтував та облаштував лікарняні ігрові кімнати.
Фестиваль «Червноні носики 2016» збирає кошти на операційно-діагностичне обладнання для онкохворих дітей-пацієнтів Національного інституту раку
Ціль фестивалю – 529 392,00 гривень = вартість комплекту для ендоскопії = сотні врятованих дітей.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення