Фестиваль молодіжних ініціатив NPU Summer Fest'16

В українській столиці вперше пройде NPU SUMMER FEST! 
18-го червня в Ботанічному саду ім. Фоміна ( м. Університет) з 12 ранку і до самого вечора відбуватиметься «NPU SUMMER FEST» – фестиваль молодіжних ініціатив, який створюється спільними зусиллями студентів НПУ ім. М.П, Драгоманова, Київського молодіжного центру та Київською міською державною адміністрацією Шевченківського району за підтримки багаточисельних ініціатив та організацій.

Тут буде все необхідне для чудового вікенду: чарівна музика від студентських гуртів та запрошених зірок, зони для активного відпочинку та настільні ігри, лекції від крутих спікерів та смаколики.

Програма фестивалю:

12:00 – 12:15 – урочисте відкриття фестивалю.

12:15 – 16:00 – Lecture time. Місце для виступу молоді, що досягла успіху в певній галузі, хоче передати свій досвід та знання, розказати, як не прогавити свої юні роки та використати їх на повну.

16:30 – 22:00 – Music time. На фестивалі круті виконавці та групи з різних університетів Києва будуть розігрівати публіку перед виступом запрошених зірок.

12:15 – 20:00 – Charity space. Барахолка – місце, де кожен зможе залишити будь-яку непотрібну річ і знайти потрібну. Фото-сушка студентів та спонсорів, учасників та гостей фестивалю.

12:00 – 22:00 – Foodcourt. Місце, де кожен зможе підкріпитися вуличною їжею, спробувати смаколики та відкрити для себе нові страви.

12:15 – 20:00 – Game zone. Бадмінтон, шахи, аліас, манчкін, фрізбі, волейбол. Ігрова зона – місце для спортивних і розумових змагань.

12:15 – 20:00 – Master class. Місце, де знавці своєї справи навчать вас новому.

12:00 – 20:00 – виставка університетських речей (з логотипами).

21:45 – закриття фестивалю. 

Ми започатковуємо традицію і окуповуємо ботсад Фоміна молодіжними ініціативами. Учасники Проектів різного розмаху і формату розкажуть про свої перші успіхи та невдачі, про ідеї та речі, які надихали і змушували рухатись вперед. Тут для вас готуватимуть нові бренди та співатиме нове покоління. Вас навчатимуть молодіжні експерти та надихатимуть майбутні лідери.

Запрошуємо всіх студентів Києва, всю молодь України. Приходьте, долучайтесь, підтримуйте!

Подія Вк: vk.com/npusummerfest 
Подія Fb: fb.com/events/289255884745566/ 
Instagram: instagram.com/npusummerfest

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення