Фестиваль роботехніки ROBOTICA 2016 в Палаці спорту

Фестиваль роботехніки ROBOTICA 2016 в Палаці спорту

Всі анонси від: компанія Пролего

14 травня в столичному Палаці спорту відбудеться Всеукраїнський фестиваль робототехніки Robotica-2016. У заході візьмуть участь діти та молоді люди з усіх регіонів України. У програмі фестивалю – Всеукраїнська олімпіада з робототехніки, змагання роботів-сумоїстів, архітектурні шедеври із конструктора, нові ідеї по переробці сміття від юних винахідників, а також будівництво інтерактивної 3-D карти України, участь в якому  візьмуть усі бажаючі.

На Robotica 2016 відбудеться Всеукраїнська олімпіада з робототехніки, її призери вирушать на світові змагання World Robot Olympiad. У цьому році за звання кращого робототехніка України змагатимуться команди з Києва і ще 15-ти міст України.
В рамках наукової олімпіади FIRST LEGO League діти представляють свої проекти на тему «Сміття – це прихований скарб».

Крім того, відвідувачі зможуть повболівати за учасників у віці від 9 до 99 років на відкритому чемпіонаті змагань роботів у підготовчій категорії «Сумо і Слалом».

Всі, кому цікава архітектура, почерпнуть нове на дитячому архітектурному конкурсі – 175  школярів і дітей із позашкільних установ України презентують свої проекти, присвячені ідеї «Тематичні парки» з кубиків лего.

Дослідники у віці від 3 до 19 зможуть відвідати інтерактивні уроки від мережі Технічних студій «Винахідник».
Організатори фестивалю анонсують шість зон з активностями та конкурси із призами для дітей, підлітків і дорослих. Навіть найменші відвідувачі знайдуть заняття до душі – активності на фестивалі передбачені для малят від року.
Всі бажаючі зможуть приєднатися до будівництва 3-D карти України, для якої організатори побудують спеціальний майданчик перед Палацом спорту.

Завершиться фестиваль святковим концертом.
Чекаємо на вас 14 травня в столичному Палаці спорту з 10:00 до 19:00 на VIII Всеукраїнському фестивалі робототехніки Robotica 2016!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення