95-й день літа У пошуках Made in Ukraine

95-й день літа У пошуках Made in Ukraine

Всі анонси від: У пошуках made in Ukraine

Ви не хочете, щоб приходила осінь? Ми подовжимо літо для вас!

350 українських виробників, три різнопланові дитячі розважально-навчальні зони для малюків і підлітків, лаунж для дорослих з кальянною зоною, веселі треки від діджеїв, величезний фуд-корт зі стравами мало не всіх кухонь світу – це все останній літній фестиваль У пошуках Made in Ukraine. Так, він відбудеться 2-3 вересня, але його дух - супер-літній!

Ми не просто маркет українських виробників. Ми справжнє міське свято, на якому можна провести весь день величезною компанією, і навіть з тваринами. Свіже повітря, гарна погода, прекрасні люди поруч – саме так потрібно проводити останні теплі деньки. 2-3 вересня пройде вже 15-й фестиваль У пошуках Made in Ukraine, і ми точно знаємо, що сподобається нашим гостям.

Тільки на фестивалі 95-й день літа У пошуках Made in Ukraine на вас чекають фінальні розпродажі від українських брендів, а також – осінньо-зимові колекції. Можна буде купити і сукню за 100 грн (тільки подумайте, всього 100 грн – і відмінне якісне плаття ваше), і пальто або черевики на осінь. Як завжди, ми представимо всі товарні групи в асортименті торгової зони фестивалю. Це жіночі, чоловічі, дитячиі одяг і взуття, аксесуари і галантерея, прикраси, побутові товари, товари і декор для дому. Вже чотири роки проект У пошуках Made in Ukraine шукає українських виробників, і найголовніше – представляє на своїх заходах тільки товари перевіреної якості.

А що для дітей?

95-й день літа У пошуках Made in Ukraine – свято ігор та руху для дітей, незалежно від їх віку та фізичного стану.

Так, на фестивалі буде представлений проект Kids Autism Games у форматі дитячої інклюзивної спортивної зони, де під чуйним керівництвом тренерів НСК Олімпійський особливі і звичайні малюки зможуть здивувати вас своїми спортивними здібностями.

Для творчих діточок – велика зона від проекту У пошуках Made in Ukraine з малюванням, майстер-класами, виробами з паперу та іншим дитячим творчістю.

А найцікавішим для дітей та їх батьків дійством стане розважальна зона для дітей від телеканалу Інтер, який презентує на фестивалі свій новий проект – динамічне, видовищне дитяче талант-шоу «Круче всех». Головні герої програми – наші неймовірні, талановиті, дивовижні діти. Так буде і на майданчику фестивалю: адже кожна дитина – унікальна! Варто тільки показати свої здібності, що малюки і зможуть зробити в зоні «Круче всех». Жоден з учасників конкурсів від Інтера не залишиться без подарунка.

І для дорослих.

В кінці літа хтось так багато працював, а хтось – так багато відпочивав, що всім хочеться тільки одного: розслабитися і провести час в приємній атмосфері з гарними людьми. Своїх людей беріть з собою, а ось атмосферу, смачну їжу, гарну музику і свіже повітря ми забезпечимо. Все це чекає в лаунж-зонах фестивалю 95-й день літа У пошуках Made in Ukraine. І не забувайте своїх чотирилапих друзів – вони ж теж частина компанії!

Час роботи – субота 2 вересня і неділя 3 вересня, з 10:00 до 20:00.
Місце проведення – Контрактова площа.
Вхід для відвідувачів вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення