Фестиваль "Вулична їжа". Квітень 2017

Фестиваль "Вулична їжа". Квітень 2017

8-9 квітня на «Арт-завод Платформа» пройде наймасштабніша кулінарна подія України - «Фестиваль вуличної їжі». У новому сезоні гостей чекають гастрономічні відкриття, нові розваги і зони відпочинку.

Ulichnaya eda - це перший проект, якому вдалося масово популяризувати в Україні європейську культуру споживання і приготування вуличної їжі. Заходи, організовані командою Ulichnaya eda, збирають більше 30 тисяч гостей, об'єднують з кожним разом все більше учасників і партнерів, викликають все більший резонанс в пресі і соціальних мережах. Команда ретельно відбирає найкращих food-представників так, щоб гастромани кожен раз знаходили для себе щось нове.

За чотири роки свого існування Ulichnaya eda стала не тільки законодавцем моди на новий формат відпочинку, але і зросла в наймасштабніший в Україні start-up майданчик для food-бізнесів. Багато її учасників - фудтраки, кафе, ресторани, фермери, нішеві крафтові виробники, хендмейдери, стартапери та просто любителі готувати - змогли протестувати свій продукт на тисячах гостей, вдосконалити його в умовах жорсткої конкуренції, натренувати власну команду в режимі non-stop, відчути свої сили і зважитися на гастрономічні витребеньки. Тому зараз з «Вуличного їжею» асоціюється безліч надихаючих історій успіху про те, як гастро-ентузіасти відкривають власні заклади або служби кейтерингу, запускають франшизу або виростають з одного закладу в цілу мережу.

«У 2017-му ми значно трансформуємо майданчик - перетворимо її в найбільший ресторан в країні. Поміняємо розташування тентів: тепер їх буде два, а не три. А у гостей з'явиться ще більше комфортного простору для відпочинку. Один з тентів ми назвемо Young Blood і повністю віддамо початківцям учасникам-стартаперам. Нам важливо, щоб «Фестиваль вуличної їжі» був місцем, де ви щось спробуєте вперше.

Плануємо також освоїти нові висоти - відкрити lounge-тераси на даху. Територія другої п'яцци буде віддана під speakeasy-бари. На кожен фестиваль ми запрошуємо команди двох-трьох культових питних закладів, бармени яких будуть готувати коктейлі за всіма канонами, з барним інвентарем, і подавати в скляному посуді», - поділився Роман Тугашев, засновник проекту Ulichnaya eda.

У 2017-му Ulichnaya eda розпочинає співпрацю з музичною студією «Исток» і, таким чином, стає start-up майданчиком ще і для музикантів. Команда студії представить на фестивалі українську молоду альтернативну сцену - Istok Stage. Завдяки цьому у молодих талановитих українських музикантів з'явиться можливість вийти з «гаража» і представити свою музику десяткам тисяч відвідувачів «Фестивалю вуличної їжі». «Вау, це українська група?» - Саме це організатори хочуть почути з вуст гостей. Тому 8-9 квітня варто чекати не тільки кулінарні, а й музичні відкриття.

Залишились питання? Зателефонуйте - 044 338 5538, або відвідайте офіційний сайт.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення