Forestieri. Імерсивне шоу. До дня народження Михайла Грушевського

Forestieri. Імерсивне шоу. До дня народження Михайла Грушевського

У самому серці кварталу, що звався колись Латинським, приховалась від порохів і метушні старовинна садиба, яка відчиняє свій простір для незвичайного шоу у незвичайний день – День народження її власника Михайла Грушевського!

Отож, 29 вересня лише 60 відчайдух (30 за одне шоу) у товаристві з відомим істориком і пристрасним мандрівником Михайлом Грушевським та його рідними мають нагоду під звуки італійських мелодій здійснити подорож крізь простір і час: від Венеції до Везувію, з 2018-го в 1908-й...

Імерсивне шоу "Forestieri”, створене за мотивами твору Михайла Грушевського "По світу: подорожні враження", помандрує гостей маршрутами зачарованих Італією пілігримів минулого століття, яких італійці, а за ними й Грушевський, нарекли форестьєрами.

На Вас чекає: – нетривіальне знайомство з Михайлом Грушевським; – променад-фантазія будинком, наповненим спогадами та враженнями; – келих вина на площі Сан-Марко, ароматна кава у Відні, танці на ринку Неаполя, дивовижні зустрічі в Римі й сюрпризи, таємниці яких розкриють наші головні форестьєри.

Місце зустрічі: Київ, Паньківська, 9, Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського.

Придбати квитки онлайн можна після реєстрації.

Кількість місць обмежена.

Вхід лише за інструкцією, про яку вам повідомлять після придбання квитків.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення