Форум подорожей "Без меж"

Форум подорожей "Без меж"

Масштабний форум подорожей "БЕЗ МЕЖ" відбудеться 7 серпня. 
Ось вони, люди, які надихнули нас на створення цієї події, впевнені, їх надзвичайні життєві історії  змотивують вас поїхати в подорож прямо зі стільця в заліwink
Знайомтесь, спікери форуму: 
Ірина Галай. Перша українка, яка підкорила вершину світу – Еверест! Розкаже про альпінізм як вид подорожей і про те, що немає нічого неможливого. «В горах кожен сам за себе. Треба розуміти, що спроба допомогти комусь може стати фатальною».
Олександр Панічев.  Побачив усі чудеса світу. З мінімальними витратами, але комфортно здійснив кругосвітню подорож три рази!  Гуру подорожей. «Хто не пройшов Африку –  той не подорожував» «Європа ?  - Дитяча забавка!»
Ашот Арушанов, байкер, організатор найбільшого мотофестивалю «Тарасова Гора» , мото-Форест-Гамп , він може запросто і без жодного плану, за велінням душі пуститися в ризикований тріп.
 «Від Тихого до Атлантичного океану»
Теодор Резвой – сам-один перетнув океан на весловому човні! Другий рекорд  Гіннесса встановив за найдовшу подорож на мопедах - 14 434км.
«В подорожах - вся сіль!» 
Мрієш побачити чудеса світу? Підкорити морські простори? Гори? Вирушити у подорож на мотоциклі? На велосипеді? Автостопом? Пішки в кінці кінців! Немає нічого неможливого! Кордони  існують в голові і ми зруйнуємо їх!
Приходь на форум – знаходь друзів та можливості для подорожі своєї мрії! Дорога довжиною в тисячі кілометрів починається з одного кроку.  
Частина коштів буде перерахована на підтримку українських мандрівників Я.Квітки та В.Муляра, син яких передчасно народився у Австралії: https://www.facebook.com/events/263721210665918/
БРОНЮВАННЯ КВИТКІВ ТА ДЕТАЛІ НА САЙТІ:  forumb.2event.com

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення