Знімаючи рожеві окуляри, або мораль - аморальна - Фотовиставка Дениса Денисенка

Знімаючи рожеві окуляри, або мораль - аморальна - Фотовиставка Дениса Денисенка

З 16 по 18 листопада 2018 відбудеться фотовиставка "Знімаючи рожеві окуляри, або мораль - аморальна" на майданчику Першого LOVESPACE. Свої роботи і філософію представить молодий український фотохудожник в стилі Ню - Денис Денисенко.

Головна тема виставки розкривається в трьох серіях фотографій: Серія 1: "Чоловіки очима жінок". Вічна тема, а іноді навіть боротьба між чоловіками і жінками. Вона призводить до створення різноманітних шаблонів. На 6 знімках цієї серії будуть представлені одні з таких шаблонних уявлень про типажі чоловіків, на які їх умовно ділять жінки. Серія 2. "Комунальна квартира СРСР". Тут розкриваються основні типажі громадян, які жили в епоху Радянського Союзу. Молоде покоління часто чує про великі трудові подвиги і працездатність людей того часу. Але чи лише працездатність визначає людину в житті? Ця серія є метафорою. Вона розкриває інші і не завжди позитивні якості особистостей з почесним значком "Народжений в СРСР". Серія 3. "Мораль - аморальна". Що є мораль і звідки вона береться? Можна сказати, що це термін визначає, що добре, а що погано. Це передається нам у спадок від батька і матері, соціальними інститутами, ЗМІ та релігією. Але! Чи можна бути на 100% впевненим у правдивості їх суджень? Віддає людина собі звіт в тому, що все, так чи інакше, засуджують його думки або вчинки? І це звучить з вуст таких же людей як і він. І він дозволяє їм вирішувати за себе, що добре, а що погано. Ідеально доповнює ідею фотовиставки місце проведення - майданчик Першого LOVESPACE. Це перше в Україні місце, яке поєднує в собі шоурум і лекторій, що і створює особливу атмосферу фана, еротики і розслаблення. Саме тут мистецтво фотографії в стилі Ню поєднується з неймовірною атмосферою. Коли в мистецтві досягається така гармонія, завжди залишаються незабутні враження. Про них як і про виставку можна багато розповідати, але краще один раз відвідати, ніж сто разів почути. Знаходиться Перший LOVESPACE в самому серці Києва - на Подолі по вул. Ярославська, 55. Попередньо ознайомиться з майданчиком завжди можливо завдяки 3D-туру на сайті: www.1sex-shop.com.

Відкриття виставки "Знімаючи рожеві окуляри, або мораль - аморальна" відбудеться 16 листопада 2018 о 20.00. З привітальним словом та презентацією робіт виступить автор знімків - Денис Денисенко. "Моя мета - поглянути на загальноприйняті моральні, етичні та соціальні підвалини під іншим кутом. І зробити це за допомогою фотографій в стилі Ню. Адже цей формат також пробуджує в багатьох забобони, які пов'язані з тими ж самими загальноприйнятими моральними і етичними засадами", - розповів фотограф про свою першу персональну виставку. 17 і 18 листопада 2018 - експозиція буде відкрита для відвідування у приміщенні Першого LOVESPACE з 11.00 до 22.00. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення