Фотовиставка в стилі ню - Проект Світлани Єлісеєвої

Фотовиставка в стилі ню - Проект Світлани Єлісеєвої

Для справжніх шанувальників еротики і жіночої краси! З 26 по 30 січня пройде виставка авторської еротичної фотографії Світлани Єлісєєвої - «NUEL Affection». Виставка пройде в філії Національного музею "Київська картинна галерея" (центр мистецтва "Шоколадний будиночок").

"NUEL Affection" - це третя за рахунком фотовиставка Світлани Єлісєєвої і NUEL Project, яка об'єднує людей творчих професій в один Всесвіт! Натхненна красою жіночого тіла, Світлана створює незвичайні по красі історії в своїх фото роботах. Вони заворожують з першого погляду, з першого дотику. Проникнуті відтінками сексуальності у всіх її проявах. Pure sex... Вони нашіптують ніжно на вушко неймовірні розповіді, викликаючи глибокий інтерес і бажання не тільки споглядати але і проживати їх всією душею. Без сумніву, це чиста, безкомпромісна, абсолютна любов з першого погляду. І ім'я цієї любові - "NUEL"! - Істинна краса жіночого тіла, що передається за допомогою неповторних сексуальних образів і відображена на ексклюзивних фото полотнах. - Компанія красивих, неординарних, творчих людей. - Моделі виставки. Можливість придбати авторські картини відразу на виставці. Кожна з робіт покликана створити неповторну атмосферу і зробити чудовим будь-яке приміщення - від квартири, до ресторану, готелю або будинку. На картини надаються сертифікати. - Крім експозиції буде представлено новий фільм Artem Zabiyan про "закулісся" зйомок "NUEL Affection", а також поезія однієї з учасниць NUEL Project - Svitlana Starun, яка гармонійно підкреслює суть кожної з фото робіт.

Вартість вхідного браслета на весь день 100 грн (готівкою). Частина зібраних коштів піде в благодійний фонд потребуючим дітям - "Здорове дитинство без кордонів".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення