Friday Free Style Music: Fusion Trio

Friday Free Style Music: Fusion Trio

Всі анонси від: Caribbean Club

Friday Free Style Music до Caribbean Club  - це ідеальний концерт для вечора п’ятниці. Беріть з собою друзів,  і на вас чекає розслаблюючий джаз та просто свобода! 

Friday Free Style Music - це музика різних стилів, мелодійна, чуттєва та вільна. Під неї можна вести задушевні бесіди за вечерею, танцювати повільний танець або просто порелаксувати, потонувши у затишному кріслі.
21 липня на Friday Free Style Music зіграє тріо одного з найкращих українських барабанщиків Олександра Муренка – Fusion Trio. Gregg Bissonette, Alex Hutchins, Eriс Moor, Anton Davidyanz, Will Kennedy, Narada Michael Walden, Joel Rosenblatt, Marvin «Smitty» Smith, Dian Brown, Тина Кароль, Схід-Side, НеДіля, Руслана, ТНМК – лише частина тих зірок, яким задавав ритм Олександр Муренко.
У складі тріо Олександра українські джазмени високого рівня - піаніст Руслан Болат і басист Артем Лебедєв. Крім розслаблюючого і м'якого джазу, музиканти зіграють еклектичний фьюжн – музику, де органічно сплелися елементи джазу, року, фолку, фанку та інших стилів.

Friday Free Style Music – це вишукана кухня. У Caribbean Club страви готують з особливою увагою до деталей і з усією пристрастю кулінарів, і неважливо, чи то рататуй, чи то стейк лосося, чи то котлета по-київськи. Крім того, на гостей Friday Free Style Music очікує приємний сюрприз - келих вина у подарунок.

Що ж, всі компоненти ідеального вечора озвучені, лишилося тільки змішати їх і зануритися у світ Friday Free Style Music. Відпустіть себе на свободу 21 липня!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення