FuckUp Nights Kyiv Vol.XII

FuckUp Nights Kyiv Vol.XII

Всі анонси від: Fedoriv HUB

FuckUp Nights – один з найкрутіших івентів, що відбувається у FEDORIV Hub. Цей івент під нашим крилом вже встиг стати дійсно легендарним.

Кращими від Success Stories можуть бути тільки жорсткі та правдиві FuckUp Stories. Навколо нас повно шалених і солодких легенд про успіх, які одних мотивують і змушують вірити в себе та йти вперед, а інших змушують думати, що в успішних людей не буває помилок. Яка ж зворотня сторона медалі? Чи завжди успішні люди та компанії справді так легко підкорюють вершини? Маячня, можливо на іншій планеті, але не на нашій. Не віріш? Приходить 8 грудня о 19:00 у FEDORIV Hub (Київ, вул. Велика Васильківська, 5) та переконайся.

Кожен день складається з десятка перемог та поразок, тиждень з сотень, а рік з тисяч. Питання тільки в тому, хто дійсно незламно йде далі. А їх не так багато. Серед цих шалених оптимістів та непохитних хоробрих сердець – спікери FuckUp Nights. Так буде і цього разу на FuckUp Nights Kyiv Vol. XIII – гарячі та вражаючі FuckUp Stories від успішних бізнесменів, героїв індустрій та селебрітіс. Вони мотивуть, вони допомагають, вони змушують вірити в себе.

Отже:
- 10-хвилинні сети надобірніших факапів
- питання та відповіді
- призи за найфакапніші факапи від Bodo та BookBox
- натхнення та оптимізм для кожного

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення