ГОЛОВНА ЦИРКОВА ЯЛИНКА КРАЇНИ: новорічний цирк "12 місяців"

ГОЛОВНА ЦИРКОВА ЯЛИНКА КРАЇНИ: новорічний цирк "12 місяців"

Напередодні новорічних свят кожному з нас хочеться отримати чудові подарунки, хтось мріє про екзотичні подорожі, ну а комусь неодмінно хочеться потрапити у новорічну казку…
Національний цирк України запрошує маленьких та великих гостей на Головну циркову ялинку країни, де вони побачать новорічну казку «12 місяців». Разом з нами Ви потрапите у приголомшливу мандрівку за пролісками, яка буде  сповнена цікавими пригодами  не тільки з героями казки, сміливими артистами цирку, веселими клоунами, але і з хоробрими дресирувальниками різноманітних тварин.
Глядачі разом з артистами та тваринами будуть подорожувати крізь усі пори року, щоб потрапити у 31 грудня та зустріти Новий 2016 рік. 
Кожна пора року,  з якою зустрінеться наш глядач, прекрасна по своєму та щороку дарує нам свою торбинку зі скарбами. І цього разу вона підготувала для нас великий кошик із сюрпризами. 
Глядачі відчують легкий подих Весни у повітрі, який перейде у теплий шепіт Літа з акробатичними та спортивними трюками,  Осінь познайомить Вас із несподіваними тваринками, а красуня Зима для  слухняних дітлахів підготувала зустріч  з Дідом Морозом та Снігуронькою.
Тільки у новорічній програмі відбудеться чарівне перетворення манежу на льодову арену цирку. Де працюватимуть найрізноманітніші тварини різних континентів світу: великі південно- американські папуги Ара, з півночі до нас завітають каліфорнійські, морські леви, бурі та білі танцюючі ведмеді, африканські мавпочки та багато інших не менш цікавих тваринок.

Подаруйте Вашим діткам незабутню подорож до казки, де хлопчики зможуть навчитися лицарським вчинкам, хоробрості, ну а дівчатка навчаться правдивим та добрим справам. Бо на нашій Землі тільки добро та хоробрі вчинки перемагають усі негаразди, особливо у Різдвяну або Новорічну ніч. Ну і звичайно усе циркове королівство зможе відсвяткувати Новий рік вчасно, а не 32 чи 33 грудня.wink
Добрий господар готує рукавички  літом, так і Ви подбайте про найкращі місця на кращу, новорічну казку країни для своїх діточок вже сьогодні! Квитки коштують від 50 гривень.
Дітям до 4-х років без надання окремого місця вхід безкоштовний.enlightened
Придбати квиток

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення