Хелловін у Dream Town: Вечірка для дорослих та дитяче свято

Хелловін у Dream Town: Вечірка для дорослих та дитяче свято

У ТРЦ Dream Town цьогоріч готують масштабне святкування Хелловіну. Розваг, драйву та вражень стане на всіх незалежно від віку, адже у ТРЦ проведуть два свята: для дорослих та для дітей. Обидві вечірки відбудуться у суботу, 26 жовтня.

На вечірку для дорослих гостей чекають у першому блоці ТРЦ (Оболонський проспект, 1Б) – вона триватиме з 16:00 і до закриття ТРЦ о 22:00.

«До свята перший блок ТРЦ Dream Town перетвориться на старовинний замок, у якому знатні гості — скелети в середньовічних сукнях, відьми, привиди та гарбузи — змахнуть пил забуття та проведуть гучну вечірку», — розповіли в ТРЦ.

Також гості матимуть можливість зробити яскраві світлини у двох хелловін-фотозонах, оформлених у стилі кузена Ітта з «Сімейки Адамсів» та лаунж-зони для монстрів.

Кульмінацією свята стане традиційний парад зомбі, що відбувається у Dream Town щороку, LED-шоу і діджей з «головою-гарбузом» — символом Хелловіну. Герої містичного проекту «Битва екстрасенсів» Дмитро Дульський, Аліса Шереметьєва та Ольга Волошина відповідатимуть на потаємні запитання гостей. Звісно, не обійдеться без конкурсу костюмів, тож до вечірки варто підготуватись завчасно.

А маленьких відвідувачів разом з батьками чекають на сімейний Хелловін з 14:00 до 19:00 у другому блоці ТРЦ (Оболонський проспект, 21Б). Організатори радять не пропустити дитячу дискотеку з великими кульками і пушками, що стріляють метафаном. Крім того, маленькі гості у найцікавіших карнавальних вбраннях обов’язково отримають призи.

Також відбудеться квест територією ТРЦ, під час якого діти разом з аніматорами розгадуватимуть тематичні загадки та шукатимуть «інгредієнти для магічного зілля».

Святковий настрій у ТРЦ уже почали створювати. Другий «Дрім» декорують у стилі готелю «Трансильванія» із мультфільму «Монстри на канікулах». Прикрасять не лише коридори і вітрини магазинів, а й зони відпочинку та декілька фотозон.

«У декорі — персонажі мультфільму, стелі з великими очима, летючі миші та дуже багато павутиння», — розповіли організатори свята.

Чекаємо на Хелловін у ТРЦ Dream Town!

Дитяче свято —

ТРЦ Dream Town, друга частина,

Оболонський проспект, 21Б,

26 жовтня з 14:00 до 19:00

Свято для дорослих —

ТРЦ Dream Town, перша частина,

Оболонський проспект, 1Б,

26 жовтня з 16:00 до 22:00

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення