Try True Education Abroad - Міжнародний форум світової освіти

Try True Education Abroad - Міжнародний форум світової освіти

Спробуй справжню освіту за кордоном! 20 жовтня 2018 року, о 10:30, усього на один день, НСК «Олімпійський» перетвориться на навчальний заклад світового рівня! Тут зберуться представники кращих закордонних навчальних закладів Західної Європи та Канади, щоб не просто розказати про освіту за кордоном а продемонструвати її на практиці.

Форум пройде двома паралельними потоками: • STUDENTS ZONE – пробні уроки та лекції для майбутніх абітурієнтів від закордонних викладачів: 8 пробних уроків від викладачів різних закордонних навчальних закладів для кожної групи студентів, сформованих відповідно до віку та типу освіти, що цікавить (школа/університет). Студентський ланч. Науково-розважальне шоу • PARENTS ZONE – семінари та презентації щодо системи та особливостей освіти в різних країнах світу, виставкова зона з можливістю індивідуальних переговорів. 16 семінарів та презентацій від представників закордонних навчальних закладів щодо системи та особливостей середньої та вищої освіти в різних країнах. Виставка навчальних закладів з можливістю отримати індивідуальну консультацію. Вечірній коктейль з представниками закордонних навчальних закладів. Користування coffee point протягом дня.

До ваших послуг усе, щоб ваше перебування на форумі було комфортним і приємним: роздатковий матеріал, вода, coffe point та паркінг для ваших автомобілів. Всі закордонні викладачі та представники будуть забезпечені російськомовними асистентами. Крім того, на вас чекає безліч подарунків та сюрпризів. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення