Світовий тур IL VOLO

Світовий тур IL VOLO

23 жовтня 2017 року вперше в Україні виступить титуловане італійське поп-оперне тріо IL VOLO. Київський концерт відбудеться під час світового турне.

У «Палаці Спорту» музиканти представлять програму «Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors» в супроводі українського оркестру «Lords of the Sound».

«Програма Notte Magica - це присвята, данина поваги «Трьом тенорам» Пласідо Домінго, Хосе Каррерасу і Лучано Паваротті, - коментує П'єро Бароне, один із солістів IL VOLO. Навесні програму побачили в США, після очікують в Європі та Латинській Америці. Наш світовий тур буде завершено восени 2017 року в Україні. З нетерпінням чекаємо на зустріч з українською публікою».

У складі IL VOLO, фіналістів Eurovision 2015 року, два тенори П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто та баритон Джанлуки Джінобле. Молоді та симпатичні хлопці познайомилися на італійському шоу талантів вісім років тому. Кожен з них прийшов самостійним вокалістом, але продюсери шоу вирішили об’єднати хлопців. Згодом гурт записав дебютний альбом під керівництвом італійського музиканта та продюсера Тоні Реніса і його колеги - американського продюсера Умберто Гатіка, який співпрацював з Андреа Бочеллі та Селін Діон. Альбом вийшов в Італії в листопаді 2010 року та відразу отримав платиновий статус. Вже через півроку платівку було видано в США. Вона незабаром зайняла топові позиції в музичних чартах продажів Бельгії, Франції, Нідерландів, а в Австрії стала першою. На початку 2017 року, за підтримки фонду Лучано Паваротті, тріо вирушило в світовий тур з програмою «Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors».

У Києві відбудеться заключний концерт світового туру, 23 жовтня 2017 року, в Палаці спорту, в супроводі оркестру «Lords of the Sound».
►Купити квиток

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення