In Progress. Дрес-код України доби Незалежності

In Progress. Дрес-код України доби Незалежності

Всі анонси від: Мистецький Арсенал

З 15 червня до 6 серпня у Мистецькому Арсеналі відбувається виставка «IN PROGRESS. Дрес-код України доби Незалежності»

40 українських fashion-дизайнерів, 200 моделей одягу, арт-об’єкти авангардної моди заввишки 4 метри, інаугураційна сукня Першої леді, сценічне вбрання зірок української поп-естради, моделі з показів в Парижі, Мілані, Нью-Йорку, Флоренції та Далласі.

Про що? На перший погляд IN PROGRESS – це новітня історія української моди, але не тільки. Мода завжди була і залишається відображенням уявлень людей про ідеальний світ та ідеальних себе в цьому світі. Тому ця виставка є розповіддю про наше суспільство, нашу країну та її громадян, показана за допомогою моделей одягу, створеного українськими дизайнерами.

Коли? Це хронологічна розповідь, що починається з 1991 року і йде до наших днів. Кожна зала за допомогою моди презентує систему поглядів, що панувала в певні часи. Якщо пройти всі зали послідовно, можна побачити шлях, який здолало наше суспільство від усвідомлення себе мешканцями однієї з республік СРСР до відчуття себе громадянами незалежної держави, що прямує в Європу. Цей шлях ще не пройдено, він триває й нині.

Як? В історії української моди доби Незалежності можна виокремити три періоди, кожен з яких в експозиції представлено двома залами. Одна зала відображає у моді уявлення про найкраще суспільство, друга – уявлення про ідеального себе. Остання зала – це прогноз: відбиток у моді принципово нового світосприйняття і ставлення до планети, на якій ми всі живемо. Можливо, вже найближчим часом ми побачимо, як ці ідеї докорінно змінять світ моди і світ взагалі.

Вартість квитків:
Повний квиток – 60 грн.
Пільговий квиток – 30 грн.
Сімейний квиток – 130 грн.
Право на пільговий квиток мають пенсіонери, школярі, студенти (за наявності посвідчення).
Сімейний квиток розрахований на двох дорослих і одну-чотири дитини віком від 12 років.

Графік роботи:
з 11.00 до 20.00
Вихідний: понеділок

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення