Ірма Вітовська у музичному детективі "Кіт у кедах"

Ірма Вітовська у музичному детективі "Кіт у кедах"

18 січня прекрасна Ірма Вітовська та музиканти проекту SHOPPING HOUR зіграють для вас музичний детектив «Кіт у Кедах».
Вас потішать відомі різдвяні пісні, вплетені у казкову історію, веселу і зовсім трішечки сумну.Герої історії – кіт Какао та Наймиліша дівчина у світі - вкотре доведуть, що дива все ж таки трапляються, і краще довіряти серцю, аніж очам, і що «… у світі, де існує какао, можливо все».
На вас чекають сплутані різдвяні прикмети та змішані різдвяні шляхи.
Автор казки - Олена Гусейнова

* Україно-сербський етно-лаунж проект SHOPPING HOUR з'явився у Києві у 2006 році в надрах студії Кофеїн. Появу його спровокувало бажання творити, грати і слухати гармонійну музику. Навесні 2006 року це бажання втілилося в дебютному альбомі "The Worldest Music". Вперше наживо проект зіграв 19 січня 2008 р. на фестивалі "Jazzper" (м.Харків).
Україно-сербський етно-лаунж проект SHOPPING HOUR має 4 альбоми. Останній з них - "Пісні Трьох Морів" – вийшов у 2015 р.
SHOPPING HOUR співає 20-ма мовами світу. Серед яких, українська, сербська, англійська, французька, іспанська, китайська і завжди може з’явитися ще одна, несподівана і рідкісна. Назва проекту SHOPPING HOUR виникла завдяки довгій черзі у супермаркеті. І хоч нагадує вона про німецького філософа Артура Шопенгауера, учасники були б щасливі, якби їх слухачі пам’ятали іншого філософа - Фрідріхом Ніцше, який вважав, що життя без музики було б помилкою.
Придбати квиток он-лайн: http://parter.ua/ua/event/concert-hall/caribbean_club/9154.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення