KIEV TANGO PROJECT: концерт "Територія танго"

KIEV TANGO PROJECT: концерт "Територія танго"

12 листопада в CarribeanClub віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT виступить з унікальним концертом «Територія танго». Гості почують різні варіації танго і навіть рок хіти у танго-версії.
Українське, танцювальне, аргентинське танго і танго видатних композиторів таких, як Anibal Troilo, Astor Piazzola, Carlos Gardel, мелодії з легендарних фільмів – все це у програмі концерту. Організатори стверджують, що слухачів чекає незвичайне музичне подорож і діалог ікони джазу Олексія Когана з іконою танго Астора П'яцолли.

Ідейний натхненник квартету і відомий скрипаль Кирило Шарапов зазначив: «Свого часу Олексій Коган повністю перевернув моє уявлення про жанр танго. Завдяки його ефірам на радіо я вперше почув музику Астора П'яцолли. Танго – дуже непростий жанр, який акумулює багато стилів, і музикант, який не вміє грати класику, навряд чи впорається з ним».

Віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT – це єдиний в Україні професійний колектив, що грає музику танго в різних стилях – від хард-року до класики. Всі мелодії в колективі виконують на бандонеоні, який є найважливішим інструментом для танго. До складу квартету входять Кирило Шарапов, Тетяна Павлічук-Тишкевич, Сергій Курдіцкій і Дмитро Третяк. KIEV TANGO PROJECT здобули популярність в Україні та на світових сценах.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення