Київські Солісти - Побачення з класикою

Київські Солісти - Побачення з класикою

Всі анонси від: Marco concert

У цей вечір в компанії національного камерного ансамблю "Київські солісти" ми почуємо 11 класичних творів для соліста з оркестром, кінця ХIX - початку XX століття. У кожному творі - новий сольний інструмент, що доповнює зміст твору.
Композитори Дворжак, Брамс, Чайковський, Массне, Шенберг і багато інших, зі своїм винятковим уявленням про те, що таке Музика.
Національний камерний ансамбль "Київські солісти" заснований 15 років тому відомим скрипалем, народним артистом України, професором Богодаром Которовичем. "Неможливо порівняти Богодара Которовича ні з одним відомим нам скрипалем. У нього своя індивідуальність, свій стиль; він відчуває музику так, ніби він і є звук ... " 'Новини'. Сідней. Австралія
"Київські солісти" - молоді і талановиті музиканти, лауреати міжнародних премій. Звучання цього ансамблю з легкістю підкорило таку звичну до висококласного та філігранному виконання аудиторію японських любителів класичної музики. Також "Київські солісти" були першим українським колективом, який зіграв в одному з чотирьох кращих залів світу в Сінгапурі. Концертні зали Парижа, Варшави, Відня. Виступи в Румунії, Голландії, Естонії, Швейцарії, турне по Азербайджану: «солісти» стали відомі й улюблені в багатьох країнах. Музиканти співпрацюють із різними творчими величинами сучасної академічної, і не тільки, сцени та створюють інші захоплюючі музичні колаборації. Група "Океан Ельзи", джазова співачка Ніно Катамадзе, засновник групи "Deep Purple" Джон Лорд - ось ті деякі, яких можна згадати. Київські солісти виконують різноманітну музику від барокової до сучасної, але головним коником ансамблю все ж залишається виконання масштабних романтичних творів.
Чекаємо вас 31 березня та 7 квітня в 19.00, Будинок Актора, вул. Ярославів вал 7.
Придбати квитки:
31 березня https://goo.gl/tRx1Gm
7 квіня:goo.gl/xrmzT5 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення