КНИЖКОБУС:  подорожуюча бібліотека на колесах

КНИЖКОБУС: подорожуюча бібліотека на колесах

Це те місце, де ваша дитина відчує себе модною, начитаною, або, як це зараз прийнято казати, в тренді. Літературному трендіwink Ваше маля може помандрувати в космос або пірнути в таємничі води океану, відвідати казкових чаклунів або перенестися в Часі - тут немає ніяких обмежень. Адже  це Світ Літературних героївwink

В свій перший київський рейс «Книжкобус» виїхав у березні 2016 року.
Це інноваційний хаб, який подорожує країною і дарує кожній дитині радість читання. Тільки уявіть мобільну бібліотеку на колесах, яка знайомить тебе із героями, магічними звірами чи злодіями із різноманітних фантазійних книжкових світів!
Окрім читання, ваша дитина може у Бібліотеці на колесах взяти участь у іграх, літературних квестах, конкурсах, майстер-класах, інтерактивних лекціях. Адже «Книжкобус» - це найсучасніше обладнання, нескінченні книжкові новинки та різноманіття активностей у одному зручному комфортномі місці.

В «Книжкобусі»  малечу  посвятять у принцеси,  вручать наймодніші гаджети для читання тих самих книжок (ну якщо ваш малюк навідріз відмовляється читати паперову казку:), розважать найдинамічнішими літературними забавками – нудьгувати вашій дитині точно не доведеться!
А батьки і бабусі з дідусями можуть бути присутніми й спостерігати,   брати активну участь у всьому  поруч із своїми чадами, хоча дівчата, які працюють у Книжкобусі, виконують свою функцію веселих та дбайливих «виховательок» на всі 100%.

ДЕ ДІЄ КНИЖКОБУС:
«Книжкобус» - це чарівний автобус, і було б дивно, якщо б він стояв на одному місці. Він немов хмаринка переміщається по нашому улюбленому Києву і по Україні, по ключовим локаціям і подіям: працює на території Мистецького Арсеналу, на Куражбазарі, на Арт-заводі «Платформа», у парках тощо.
Тому «спіймати» його – це також свого роду квестwink Але якщо побачите автобус – не вагайтеся, стрибайте за Білим кроликом і отримуйте свою казкову гору літературного задоволенняwink 

ВІРТУАЛЬНЕ СТАЄ РЕАЛЬНИМ:
До речі, не полінуйтеся зайти на офіційний сайт  Книжкобуса http://bookbus.kiev.ua/ та натиснути на кнопку «ПОЇХАЛИ»:  віртуальна «поїздка» Книжкобусом  - це вже чудова літературна мандрівка в гості до Тома Сойєра, Мауглі, Робінзона Круза, Гулівера та багатьох інших улюблених героїв. 
І головне: «Книжкобус»  - це цілий Всесвіт, часом неймовірний, вражаючий, але відвідати його ви можете вже сьогодні. Вже зараз будь-яка дитина може стати частиною чарівного світу книжок. Адже замовити приїзд Бібліотеки на колесах ваші школа або літній табір, фестиваль або Місто може вже зараз. Достатньо лише заповнити ЗАЯВКУ на сайті «Книжкобуса»: http://bookbus.kiev.ua/

ІНІЦІАТОРИ СТВОРЕННЯ:
Ініціаторами створення «Книжкобусу» та втілення проекту у життя є Фундація Дарини Жолдак спільно з «Київпастрансом».
Фундація Дарини Жолдак займається проектами з популяризації читання, розвитку української мови, культури та мистецтва, а також займається благодійницькою діяльністю, надає допомогу дитячим будинкам та лікарням.


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення