Комедія "Все, як ти захочеш"

Комедія "Все, як ти захочеш"

Рік: 2015
Країна: США, Великобританія
Режисери: Террі Джонс
Студія: Bill and Ben Productions
Жанр: комедія, фантастика
Прем’єра (в Україні): 19.11.2015
Прем’єра (у світі): 12.08.2015
Тривалість: 85 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях: Кейт Бекінсейл, Саймон Пегг та інші.

СЮЖЕТ: Інопланетяни, які, мандруючи від планети до планети, вивчають різноманітних живих істот, дісталися до Землі. Але їх поїздки мають певні особливості. Приміром, якщо жителі планети за критеріями інопланетян здадуться гідними, то вони із задоволенням заводять дружбу. Але якщо ні - знищують всю планету. У інопланетян є свій спосіб дізнатися це: наділити одного представника роду необмеженою здатністю робити все, що тільки заманеться. На Землі такою людиною виявився Ніл Кларк, вчитель дітей з особливими потребами. Крім того, він закоханий у свою сусідку, але сміливості не вистачає заговорити. І ось, Ніл може робити все, що захоче.

Про зйомки: Режисером фільму "Все як ти захочеш" виступив один із членів Монті Пайтона - Террі Джонс. Він брав участь як в постановках фільмів комедійної групи, так і знімав свої проекти: "Ерік Вікінг" з Тімом Роббінсоном, "Вітер у вербах" та ін. Це стала перша робота Террі Джонса як режисера за 19 років.
Спочатку ролі Ніла і його сусідки Катерини мали дістатися Бенедиктові Камбербетчу і Джеммі Артертон.
Для Робіна Уільямса, який озвучив пса Денніса, "Все як ти захочеш" став останнім фільмом. Ще в 2009 році в інтерв'ю він зізнався, що хоче зіграти разом з Саймоном Пеггом. Британцеві для сцен з собакою довелося класти собі на голову сосиску, щоб привернути увагу тварини. 
Террі Джонс сказав в інтерв'ю, що на ідею "Все як ти захочеш" його наштовхнула оповідання Герберта Уеллса "Людина, яка могла творити чудеса". У цій гумористичній історії звичайний громадянин раптово отримує необмежену владу. 
Участь у зйомках взяв відомий стенд-ап комік і актор Едді Іззард, який є шанувальником Монті Пайтона.
Головну музичну тему картини виконала відома австралійська виконавиця Кайлі Міноуг.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення