Комедійний фільм жахів "Страшилки" 3D

Комедійний фільм жахів "Страшилки" 3D

Рік: 2015
Країна: США
Режисери: Роб Леттерман
Студія: Sony Pictures Entertainment
Жанр: комедія, пригоди, фентезі
Бюджет: 85 млн. дол. США
Прем’єра (в Україні): 31.12.2015
Прем’єра (у світі): 09.10.2015
В ролях: Джек Блек, Одейя Раш, Ділан Міннетт, Хелстон Сейдж та інші.
Про фільм: 

Зак Купер незадоволений переїздом із великого міста до маленького. Єдиною втіхою для нього стає гарна сусідка Ханна, вона теж підліток. Але не все так добре, у дівчини таємничий батько, який, як з'ясовується, відомий автор серії книг "Страшилки" Р.Л. Стайн. Стає ясно, чому письменник так дивно поводиться. Він є в'язнем власної уяви - всі монстри його оповідань реальні, і Стайну доводиться тримати їх під замком в книгах, щоб захистити своїх читачів. Коли Зак випадково звільняє всіх чудовиськ із їхніх сховищ, вони нападають на місто, лякаючи жителів. Тепер Куперу, його другу, Ханні та Стайну доведеться докласти всіх зусиль, щоб повернути монстрів на місце. 
Спочатку робота над фільмом "Страшилки" повинна була стартувати ще у 1998 році. Її продюсером міг стати відомий режисер Тім Бартон. Але проект провалився. Крім того, Джордж А. Ромеро, режисер і сценарист фільмів жахів "Ніч живих мерців", "Світанок мерців", був найнятий для адаптації серії книг Роберта Лоуренса Стайна в сценарій однієї картини. 
Режисером "Страшилок" став Роб Леттерман. На його рахунку небагато робіт: мультфільми "Підводна братва", "Монстри проти прибульців" і фантастичний фільм із Джеком Блеком і Емілі Блант "Подорожі Гуллівера". Один із продюсерів, Білл Баннерман, був співпродюсером всіх частин саги "Сутінки". 

Цікаво, що сам автор книг з'явився у кадрі. В кінці фільму Джек Блек, який грає письменника, проходить повз Р. Л. Стайна і каже: "Добрий день, містер Стайн". Автор вітається у відповідь. 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення