Конкурс "Моя в'язана мрія"

У межах ІІ Всеукраїнської виставки в'язання «Тепла Осінь», з 30 вересня по 28 жовтня проходить конкурс «Моя в'язана мрія», в якому ви можете стати членом журі – проголосувати!!!

ДЛЯ ЦЬОГО ВАМ ПОТРІБНО:
1. Для початку, слід відвідати наш Центр і оглянути експозицію ІІ Всеукраїнська виставка в’язання «Тепла осінь» 30.09-31.10, що знаходиться на 3 виставкових поверхах.
2. Придбати комплект із 3 талонів для голосування на першому поверсі в адміністратора Центру, або в доглядачів залів 2-го та 3-го поверхів. Вартість одного комплекту талонів складає всього 5 грн.
3. Кожен талон у комплекті відповідає місцю, яке ви готові віддати творчості найкращого, на вашу думку, майстра-учасника виставки (1 місце тому, хто найбільше сподобався, і т. д.).
4. За кожним майстром закріплений окремий конкурсний номер для голосування. Отже, потрібно обрати своїх фаворитів та знайти скриньку з відповідним конкурсним номером кожного з 3 майстрів (1, 2, 3 місця відповідно) та проголосувати.
5. Наголошуємо, що номер майстра-учасника позначає не одну певну роботу, а всю серію робіт учасника виставки.

Переможці конкурсу будуть визначені 28 жовтня, та отримають цінні призи – багато-багато чудової пряжі від одного з найкращих виробників пряжі у світі, партнера конкурса - компанії ALIZE:
1 місце – 7 кг колекція Lana Gold Plus;
2 місце – 5 кг колекція Lana Gold Classic;
3 місце – 3 кг колекція Lana Gold Fine.
Крім того цьогорічний призовий фонд конкурсу «Моя в'язана мрія» забезпечили всесвітньо відомі виробники високоякісної пряжі для в’язання: Lanoso, Alize, Himalaya, Peria - і шукають своїх переможців, і готові подарувати 45 кілограм пряжі.

Бажаємо вам приємного голосування! ВХІД ВІЛЬНИЙ!
Адреса ІІ Всеукраїнської виставки в'язання «Тепла Осінь»: будинок The Centre of Ukrainian Culture and Arts LLC, м. Київ, вул. Хорива, 19-В.
Тел. для довідок: (044) 425-12-66

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення