Конкурс творчих робіт до Вссвітнього дня туалету

Конкурс творчих робіт до Вссвітнього дня туалету

Всі анонси від: Музей Історії Туалету

Шановні друзі!

Музей Історії Туалету запрошує ваших діток прийнять участь у творчому конкурсі «Я рекордсмен Книги рекордів Гіннеса», який присвячений Всесвітньому дню туалету 19 листопада 2016р.

Всі учасники отримають дипломи, а переможці конкурсу – призи від Музею Історії Туалету. У конкурсі мають можливість приймати участь школярі всіх вікових категорій та навчальних закладів освіти.

В 2016 році колекція українського Музею Історії Туалету отримала сертифікат Книги рекордів Гіннеса як «Найбільша колекція сувенірних унітазів у світі». Світова спільнота нарешті дізналася, що цій делікатній темі, яка визнана в усьому світі як одна з найважчих, знайшлось місце і в Україні. Цю подію Музей Історії Туалету приурочив до Всесвітнього дню туалету, який відбудеться 19 листопада.  

В рамках святкування Музей  Історії Туалету пропонує школярам взяти участь у творчому конкурсі «Я рекордсмен Книги рекордів Гіннеса».

На конкурс роботи приймаються за номінаціями:

 «Я колекціонер».  В цій номінації дітям надається можливість пофантазувати на тему свого захоплення, описати та намалювати своє бачення  щодо назви колекції, її вигляду та ставлення родини, а також відчути в собі рекордсмена. Цей розділ конкурсу дозволяє змайструвати перший екземпляр до своєї колекції або поповнити свою колекцію оригінальним, власноруч зробленим екземпляром. Роботи можуть бути виконані з різних матеріалів: папір, пластилін, глина, тощо.

«Мій друг - Музей». Дітям надається можливість зроби власноруч сувенір на тему туалетної культури, який доповнить «Найбільшу колекцію сувенірних унітазів» в Музеї Історії Туалету. Школярі мають нагоду пофантазувати над дизайном, або відтворити копію туалетів, які їх найбільш вразили. Ця номінація дозволить дітям відчути себе причасними до Музеїв та підтримувати дружні стосунки з закладами культури.

 «Я дизайнер». В цій номінації діти спробують себе як дизайнери ванних та туалетних кімнат з інноваційними технологіями.  Роботи приймаються як у вигляді малюнків так і творчих робіт.

Найкращі роботи будуть нагороджені коштовними призами, представлені  в соціальних мережах Музею (за бажанням автора) та знаходитися в книзі найкращих подарунків Музею.

Ми сподіваємося, що приклад Музею Історії Туалету додасть впевненості дітям в реалізації своїх бажань, надихне на просування свого захоплення та дозволить підвищити кількість українських імен на  світовому рівні.

Малюнки  приймаються в форматі А4 –А3. Всі роботи повинні  мати назву і підпис учасника, контактні дані шкільного закладу. Всі учасники будуть нагороджені дипломами.

Вікові категорії учасників: 7-12 років, 13-17 років

Роботи приймаються до 10.11.16

Нагородження переможців дипломами та пам’ятними  призами  відбудеться 18 листопада 2016року в Музеї Історії Туалету.

Враховуючи вище сказане, просимо Вас залучити школярів м. Києва до участі у творчому конкурсі ««Я рекордсмен Книги рекордів Гіннеса».

Контактні дані для надання робіт:
(044) 499-31-61, т.м.: (067) 997-33-22, e-mail: [email protected],
http://www.museumtoilet.com.ua, www.facebook.com.ua/museumWC

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення