Концерт 100% Rock-N-Roll!

Концерт 100% Rock-N-Roll!

Всі анонси від: Стар-Сити

Вперше в Caribbean Club Concert Hall - Кавер-бенд «Каділлак»!

Як показує практика, дебютні концерти в нових локаціях проходять з подвійною енергетикою. Так що не пропустіть шалені танці під кращі хіти людства))
Виступ гурту«Каділлак» - це свято рок-н-ролла і не тільки! Звучання каверов класичних композицій Elvis Presley, The Beatles, Bon Jovi, Roy Orbison, James Broun створює неповторну атмосферу: божевільні танці, скажені ритми, яскраві повітряні сукні, коктейлі усіх барв веселки. Абсолютно неможливо усидіти на місці, коли группа починає виконувати Ohpretty woman, Tutti Frutti або Venus. Хочеться крутити красуню в танці, питии Дайкірі (улюблений коктейль Елвіса) і підспівувати, при чому все одночасно!

Львівський рок-гурт "Каділлак" був заснований у 2007 році у Львові. Перші роки спеціалізувався виключно на виконанні кавер – версій класичного Рок-н-роллу. Потім додалися кращі хіти в жанрах рок, блюз, твіст, українська естрада, авторські пісні.


«Рок-н-рол вічний, тому що він простий, в нім немає нічого зайвого. Його ритм проникає крізь усі перешкоди». (JohnLennon)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення