Концерт гурту Billy's Band

Концерт гурту Billy's Band

Фахівці з глибоких особистих переживань і піднесених роздумів спеціально приїдуть з туманних берегів Неви, щоб розповісти всю правду і неправду життя київським поціновувачам «романтичного алкоджазу». Душевно і по-пітерський Біллі Новік поділиться музичними міркуваннями в супроводі рідного контрабасу та вірних товарищів.

За більш ніж десятирічну історію Billy's Band, ліричні герої їхніх пісень під руку з самотністю і романтикою великого міста встигли перекочувати з класичних блюзових композицій в сумні романси, легкі свінгові замальовки і навіть іронічні рок-мотиви, в той час як і самі музиканти носилися по світу, стаючи хедлайнерами провідних джазових фестивалів Європи та Північної Америки.

В Україні ж Billy's Band привезуть буквально все: «Нове і краще», зібравши в одну концертну програму невгамовні коливання свого творчого настрою різних періодів та альбомів.

Варто наголосити, що кожен концерт Billy's Band - екзистенціальний перфоманс, в якому більше життя, ніж в будь-якому з театрів. Музичним монологам бродяги в плащі віриш з перших акордів, адже в його життєвих спостереженнях, повних іронії, ностальгії і вічної романтики кожен безсумнівно впізнає себе. Не дарма ж кажуть - рано чи пізно Billy's Band трапляється з кожним, от і з Києвом він, нарешті, станеться вже 29 травня в клубі Atlas.

ЩО: Концерт Billy's Band в Києві
КОЛИ: 29 травня
ПОЧАТОК: в 19:00
ДЕ: Atlas (вул.Артема, 37-41)
Квитки: 250-750 грн (http://www.concert.ua/eventpage/billys-band-novoe-i-luchshee)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення