З любов'ю, про Неї - Концерт

З любов'ю, про Неї - Концерт

Як оригінально привітати жінок з 8 березня? Як зробити так, щоб міжнародний жіночий день пройшов під девізом «Happy woman's day!»? Найкращий подарунок це емоції - від нової програми «З любов'ю, про Неї» за участі солістів Маргарити Мелешко, Віталія Костенко та музичного колективу "Frankyjazz", 10 березня в залі Національної Музичної Академії України ім. П. І.Чайковського (Консерваторія).

Весняна програма складається з легендарних композиції різних країн, жанрів, часу, але всіх їх об'єднує одна тема: «про Неї ...» та про любов до «Неї». В цей вечір прозвучать хіти: «Padam, Padam» - Edith Piaf, «Et si tu nexistais pas» - Joe Dassin, «Besame mucho» - Dany Brilliant, «Une vie domore» - Charles Aznavour and Mireille Mathieu, «You Can Leave Your Hat On» - Joe Cocker, « Love in Portofino» - Matteo Brancaleoni. А також - «I will surwive», «Simple the best»….

«Frankyjazz» - володарі премії кращий кавер бенд України 2018 року, це команда висококласних музикантів, і неперевершених вокалістів Віталія Костенко і Маргарити Мелешко! Вокальний дует виступав з найвідомішими оркестрами країни. Висока майстерність у виконанні , професійний підхід до візуальних образів, говорять про те, що «Frankyjazz» - це артисти з подачею і досвідом світового рівня! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення