KostiCONnect - Онлайн-фестиваль настільних рольових ігор

KostiCONnect - Онлайн-фестиваль настільних рольових ігор

25-28 лютого відбудеться онлайн-фестиваль настільних рольових ігор KostiCONnect, який організовує команда "Вечерние Кости".

Фестиваль проходитиме на платформах Discord, Zoom і Twitch. 

Настільні ролівки - це вид настільних ігор, де ведучий (Гейм Майстер) задає тон розповіді, а учасники придумують своїх персонажів, описуючи їх особливості та дії усно. В залежності від ігрової системи події розвиваються відповідно до визначених правил. Але в настільних ролівках не можливо виграти або програти. Ви - одна команда, і успіх ваших дій залежить від везіння (кидаємо кубики), згуртованості та фантазії. 

В рамках KostiCONnect на учасників очікують сотні ігор різноманітних систем і жанрів (D & D, Cyberpunk, Warhammer, Call of Cthulhu, Vampire: The Masquerade, GURPS, Blades in the Dark, Dungeon Crawl Classics, Savage Worlds і безліч інших), десятки воркшопів і лекцій від представників хобі та індустрії. Ви зможете почути та поспілкуватися з гейм-дизайнерами видавництв Wizards of the Coast, Free League та інших, з одним із авторів Mörk Borg Йоханном Нором, побувати на презентації видавництва Kosti RPG - нового проекту каналу Вечерние Кости. І це лише мала частина всього. Програма фестивалю поповнюється щотижня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення