Кримський Дім об'єднує серця - Open Air концерт

Кримський Дім об'єднує серця - Open Air концерт

23 серпня о 17.00  на території Національного музею народної архітектури та побуту України "Пирогів" у Києві вчетверте відбудеться кримський Open Air концерт "Кримський Дім об’єднує серця", присвячений 29-й річниці Незалежності України.

Програму фестивалю відкриватиме кримськотатарський етно-ансамбль "Мусафір" та співачка Ленара Османова. На сцені також виступлять дитячі колективи ГО "Кримська родина", хореографічний колектив Кримського Дому, ансамбль народного танцю "КИЇВ" та солісти вокального гурту Ad libitum. Ввечері для всіх лунатиме запальна джазова музика від "Тріо Усеїна Бекірова".

Також в рамках фестивалю пройде дискусійна панель на тему "Кримський погляд на Незалежність України" за участі лідерів думок. 

Паралельно відбуватимуться майстер-класи з розпису хною, техніки малювання на воді - ебру, вишивки кримських татар та гончарного мистецтва за участі кераміста Рустема Скибіна та його студії. Майстер-класи з приготування кримськотатарської кави, а також майстер-класи від українських майстрів. Усі охочі матимуть можливість скуштувати кримськотатарських страв.

Окрім того, діятиме правозахисна галявина. У фестивалі будуть приймати участь волонтери кампанії #PrisonersVoice (стара назва кампанії #SaveOlegSentsov). Кожен охочий зможе підписати листівку для політв'язня Кремля, і тим самим підтримати людину під час незаконного ув’язнення.

Концерт проводить Кримський Дім.

Вхід на територію музею платний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення